Aktywne Wpisy
MIODNIK_KOWAL +558
Wygląda na to,że ten trawnik był sprzątany ostatnio w 2004 roku (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#heheszki #warszawa #pragapoludnie
#heheszki #warszawa #pragapoludnie
maikeleleq +32
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Sprzedałem samochód, kupująca przyjechała z dwoma dodatkowymi osobami które bardzo dokładnie obejrzały samochód oraz odbyły jazdę próbną. Samochód posiadałem od połowy sierpnia tego roku i sprzedawałem go, ponieważ więcej stał niż jeździł. Przez ten okres samochód nie dawał żadnych objawów jakiejkolwiek usterki oraz nie zapaliła się żadna kontrolka ostrzegawcza. Po upływie półtorej godziny dostałem wiadomość "czy w aucie wcześniej zapalał się check? Bo nam zapalił się po drodze". Boję się, że sprzedający będzie chciał zwrócić samochód, ponieważ jutro ma podjechać do mechanika. Co zrobić w takiej sytuacji? Dodam tylko że samochód jest z 2003 roku, i kupujący sam zaproponował aby na umowie wpisać niższą cenę niż faktycznie zapłacił.
Oklepany sport polaczków, popularny od jakiegoś czasu.
Zbędne ryzyko : )
@fuck_yeah: co w przypadku gdyby robili problemy że chcą pełną kwotę?
Komentarz usunięty przez autora
Ludzie czasem kupują gruza za grosze, a oczekują wodotrysków. To kilkunastoketnie auto jest, tu może się zepsuć wszystko w każdej chwili.
@powsinogaszszlaja: jestem właśnie bardzo ciekawy, co jutro wyjdzie. Podczas jazdy próbnej samochód zdążył nagrzać się do temp. roboczej i potem jeszcze ze 3 razy sprawdzali jak odpala, nie było żadnego problemu, check się nie świecił
W najgorszym przypadku to sonda lambda, a później do sprawdzenia katalizator, ale to już wcześniej by Ci sygnalizowało. Obstawiam błąd czujnika, zaśniedziałe styki lub poluzowaną kostkę. Może być tez nadłamany/podgryziony przewód, ale na to
Zawołam was jutro jak będą jakieś postępy w sprawie.
@LRKUBA: Sonda i katalizator gdy pada takie bywają objawy. Ale w tym przypadku obstawiam pierdołkę o których pisałem wyżej.
Możesz spać spokojnie.
@LRKUBA: Ja byłbym zaskoczony, gdyby w samochodzie z tego roku check się nie świecił.