Wpis z mikrobloga

@printf: żaden grubas nie wyleszczył, był impuls wzrostowy bo niby wyniki nie były takie złe jak oczekiwano, chociaż moim zdaniem były złge -600 mln to nie wiem jak może być dobre. Spadki dzisiejsze podyktowane są obawą przed restrykcjami i wzmożoną czujnością a przy tym mniejszą aktywnością zakupową ludzi.
  • Odpowiedz
@Kazuka10: no ale ktoś ten impuls musiał dać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam sie dziwiłem ze ludzie to kupowali pomimo tego ze była ogromna strata, i zamknęli sporo sklepów wiec mają mniejszą strefę wpływów ze tak to ujmę i odrobić straty będzie nawet ciężej. Nie wiem jak wy ale ja np nie ide specjalnie do ccc tylko ide do sklepów co są w danej galerii i
  • Odpowiedz
@ormek: nie mówię ze tak nie jest ale wiele osób przynajmniej z mojego otoczenia woli kupić przez internet (tu w sumie może pchać do przodu ccc portal eobuwie) bądź właśnie gdzieś przy okazji bez szukania sklepu na siłę. ja licze na promocje na #ccc i na to ze po świętach wyniki będą dobre
  • Odpowiedz
@printf: Ja myślę czy nie wejść, ale tylko na zasadzie analizy wstecznej zawsze bezpiecznej, nigdy nie analizowałem biznesu obuwniczego xD, jest tam jakiś ponadprzeciętny wzrost obrotów w Q4? Trzewiki mają wyższe marże? Ktoś coś może powiedzieć, podzielić się przemyśleniami?
  • Odpowiedz