Rzygać mi się chce jak widzę polityków płaczących, że ktoś nie nosi maseczek gdy sami przypominają sobie o nich tylko gdy padają rekordy zachorowań i medialne staje się ich noszenie. Oglądając ostatnimi czasy wystąpienia sejmowe i posiedzenia komisji w ogóle nigdzie masek nie widziałem. Padł rekord zachorowań? Nagle ci sami politycy którzy ich od paru miesięcy nie noszą zaczynają płakać na innych i udawać świętszych od papieża. Ostatni rok to istny festiwal hipokryzji.
@Kjedne: Jedyne co w ten sposób robią to ośmieszają maseczki pokazując, że są na pokaz. Jeżeli szukać gdzieś głównych prowodyrów tego, że ludzi wkurza obowiązek noszenia maseczek to znajdzie się ich właśnie w sejmie i rządzie. Wprowadzają zasady i krzyczą jak są ważne a parę dni później mają je gdzieś ośmieszając je kompletnie.
@Herubin: pardon, my bad. Najśmieszniejszy jest ten ogólny sojusz przeciw Konfie i że decyzją prezydium mają tylko jedną osobę na sali. Dupokracja w pełnej krasie.
spytaj dlaczego już nie używają koszulek i masek z symbolami faszystowskimi do obrony aborcji
@amperrowwer: A co ma jedno z drugim? I jakie symbole? Rózgi liktorskie z wetkniętym toporem? Orzełka rzymskiego? Mieczyk Chrobrego? Toporzeł? Logo falangi? Co masz w ogóle na myśli.
#polityka #koronawirus #neuropa #4konserwy #lewica #konfederacja
Komentarz usunięty przez autora
@reasonable: A obrazka czemu nie rozwiniesz?
Zresztą nie chce mi się teraz przeglądać posiedzeń sejmu
xD
@amperrowwer: A co ma jedno z drugim? I jakie symbole? Rózgi liktorskie z wetkniętym toporem? Orzełka rzymskiego? Mieczyk Chrobrego? Toporzeł? Logo falangi? Co masz w ogóle na myśli.