Aktywne Wpisy
sildenafil +389
Ukraińskie bohaterki z tiktoka: walczą, opalając się na plaży w Barcelonie.
To jest prawdziwe bohaterstwo i poświęcenie, a nie jakieś tam bieganie z karabinem czy kopanie rowów pod Bachmutem #pieklokobiet
#bekazlewactwa #feminizm #ukraina #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
To jest prawdziwe bohaterstwo i poświęcenie, a nie jakieś tam bieganie z karabinem czy kopanie rowów pod Bachmutem #pieklokobiet
#bekazlewactwa #feminizm #ukraina #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn
viero +57
Jak widzę te piękne nóżki tych pięknych Julek co chodzą po ulicach to mam ochotę paść na kolana i jak pies obcałowywać ja #!$%@? niech ten świat już się skończy
#przegryw #spermiarzalert
#przegryw #spermiarzalert
Zrób (jeśli już nie masz) sobie wg google ender 3 hotend bowden ptfe mod (z rozdzieleniem ptfe tym tu w rurce, potem pierścionek z czegoś, i dopiero ptfe od extrudera
@rosso_corsa: nie wiem na ile to zachowuje śliskość czystego ptfe (teflonu) ale ok.
Tą drukowaną uszczelkę-tulejkę - nigdy mi się drukować nie udało, zawsze jak potrzeba było naprawić hotend - to po prostu brałem coś okrągłego, otworek w środek, w otworek śrubkajakaś mała i złapane za śrubkę w wiertarkę - tak by zrobić "tokarkę z wiertarki" i duże obroty
juz doczytalem ze przy allmetal pozniej moze byc problem z drukowaniem pla i retrakcja. a probowales moze gardziel bimetal tak jak kolega wspomniał? teraz patrze ze to chyba całkiem fajnie działa oraz dobrze izoluje