Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Artok +12
Postanowiłem się dowiedzieć, dlaczego naczelny logolud tak bardzo nienawidzi Wiedźmina 2. Przeskipowałem przez film na szybkości 2 i tego się dowiedziałem:
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-07 234033
Pobierz

@Durisil: polskie prawo to by było molestowanie
źródło: clint
Pobierz@d___: ja mam spermiarskie fantazje ale nie pisze żadnemu kaszalotowi na fb piękna jesteś może spula kopiel
@FrasierCrane: to jest najsilniejszy instynkt, taka jest biologia, taki jest cel życia, dążyć do reprodukcji to jest w genach
źródło: IMG_5319
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu