@daddyissues_: Z tego co kojarzę to gdybyś mu wywaliła lepę na ryj to większość w okolicy raczej stanęła by po twojej stronie. A z dziada straszny spermiarz, nie wiedziałem że na żywo też tacy występują.
@daddyissues_: w ogóle nie rozumiem tego zdania "Trzeba było majtki założyć to bym chociaż na Twoją cipkę popatrzył." Niby jak xD Sam nie wiem co bym zrobił będąc różową. Najszybsze co mi do głowy przychodzi to "p-----l się dziadek". A najlepiej to mieć w------e i nie rozkminiać czy to przez Twój ubiór czy coś. Starsi ludzie mają nasrane w głowie i pewnie to jeden z takich co do każdej coś
@daddyissues_: odradzam używania tego jeśli nie wiesz do czego służy i kto z niego korzysta. zaraz przyjdą prawdziwe przegrywy i każą Ci w---------ć z tagu.
Sam nie wiem co bym zrobił będąc różową. Najszybsze co mi do głowy przychodzi to "p-----l się dziadek". A najlepiej to mieć w------e i nie rozkminiać czy to przez Twój ubiór czy coś. Starsi ludzie mają nasrane w głowie i pewnie to jeden z takich co do każdej coś
odradzam używania tego jeśli nie wiesz do czego służy i kto z niego korzysta.
zaraz przyjdą prawdziwe przegrywy i każą Ci w---------ć z tagu.
@daddyissues_: morda nie szklanka, nie rozbije się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@daddyissues_: przede wszystkim