Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale wiesz, że w razie wojny można bronić się też przed rabusiami, próbującymi skorzystać z rozgardiaszu?

@Francisco_dAnconia: Tak samo jak dzięki łatwości dostępu będą mieć ją rabusie. Czyli sytuacja jak teraz w Stanach po prostu. A pozytywne i negatywne aspekty tego zostawię, bo celem było tylko pokazanie prawdziwych motywów niektórych osób i rozważając poluzowania pamiętać, że tacy też są.
  • Odpowiedz
@Garindor według mnie nic nie trzeba luzować. Jak ktoś jest zdrowy i niekarany to pozwolenie dostanie bez problemu. O luzowanie płaczą ci co im j---e w dekiel albo mieli sanki. A i tak cztka czy glock nie mają znaczenia w obronności kraju, więc pajace fapujacy do pistolecików ten argument mogą sobie wsadzić tam gdzie pchają wyciory, czyli w dupę.
  • Odpowiedz
@Fighter_forGlory: ja ta mam bekę zawsze z tych, co to muszą się bronić w Polsce przed kimś/czymś wielce, a jak zapytasz takiego, czy chociaż gaz pieprzowy ma przy sobie, to zapewne nie. No, ale tak to by nosił klamkę naładowaną na pasie całymi dniami, w upał itd., która waży pewnie ponad kg z magazynkiem, kaburą itd.
  • Odpowiedz