Wpis z mikrobloga

@pyroxar: przede wszystkim dlatego, że uważasz się za niewiadomo kogo i twoim zdaniem osoba, która pracuje była za głupia i teraz musi tam pracować.

Słyszałeś kiedyś takie powiedzenie "żadna praca nie hańbi"?

Zresztą, na prawdę mógłbym argumentować twój debilny wpis wieloma argumentami, ale po prostu szkoda mojego czasu.
Już dużo osób w komentarzach ci tłumaczy, a ty dalej sobie nie zdajesz sprawy ze swojej głupoty.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Dziwnym trafem, rożni ludzie o rożnych poglądach (komuchy, anarchokomunisci, socjaliści, libertarianie, konserwy, akapy) wszyscy Cie zle zrozumieli, no daje do myslenia - przynajmniej powinno ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szanowny @Riczard: nic z tego nie wynika, bo tu nie o pogląd chodzi, a o umiejętność czytania.
  • Odpowiedz
@pyroxar: @DarkSoul667: @TAKATA_: @xewep10: dość. Nie mogę patrzeć na to jak się kłócicie i ciśniecie po sobie wzajemnie, to nie rozwiązuje problemu.

@pyroxar, nie brnij głębiej w zamkniętą uliczkę, bo tym dłużej będziesz musiał się wracać. Potęgą człowieka jest pokora, a pycha kroczy przed upadkiem i miarą jego człowieczeństwa jest to jak traktuje słabszych od siebie. @TAKATA_ @xewep10 zrozumieć czyiś
  • Odpowiedz
  • 0
Xdddddddd EJ ON OGLADAL TEGO SEKCIARZA CEBULSKIEGO ALBO INNA CIPE OD COACHINGU I TERAZ JEST PREZESEM SPOLKI XDDDDD

@DarkSoul667: nie napisali, że jestem, napisałem, że mam zamiar. Naucz się czytać ze zrozumieniem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@pyroxar: Moja babcia ma dość sporą emeryturę razem z dziadkiem jak na ich oboje a i tak pracuje dalej jako sprzątaczka w jednym z bloków na umowę zlecenie wiesz - schody umyć, okna na klatce, liście pozamiatać i nie tyle dla pieniędzy ale po to żeby mieć co robić i po co wstać rano :)
  • Odpowiedz
  • 0
Szanowny @xewep10:

przede wszystkim dlatego, że uważasz się za niewiadomo kogo

Nie uważam, nic takiego nie napisałem.

i twoim zdaniem osoba, która pracuje była za głupia i teraz musi
  • Odpowiedz
@pyroxar: no to weź się połam trochę bardziej niż mały palec i pójdź z tym do medicoveru xd Albo jak dostaniesz raka od czytania wykopu to też raczej pakiet medyczny w korpo nie pomoże.
  • Odpowiedz
  • 0
@pyroxar: Plus nawet pytałem się babci czy jej pomóc finansowo i nie chce bo im starcza a te zarobione pieniądze na sprzątaniu odkłada jak to mówi na ciężkie czasy albo nieplanowane wydatki a żyją z emerytur.
  • Odpowiedz
  • 0
Moja babcia ma dość sporą emeryturę razem z dziadkiem jak na ich oboje a i tak pracuje dalej jako sprzątaczka w jednym z bloków na umowę zlecenie wiesz - schody umyć, okna na klatce, liście pozamiatać i nie tyle dla pieniędzy ale po to żeby mieć co robić i po co wstać rano :)

Szanowny @MarianoaItaliano: no i? Nie zmienia to faktu, że socjalizm nie działa, a płacenie na ZUS
  • Odpowiedz