A.....1
A.....1
55
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Fighter_forGlory
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
8
k.....r
k.....r
2
LadniePieknie
@Armo11 podeślij to carrionerowi, ciekawe jakiego fikołka zrobi tym razem
1
Fighter_forGlory
@kidzior: i latynosow, arabow itd
1
Kasia123456789
Może nie lewak a debil (chociaż to często oznacza to samo niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°))
1
Fearaneruial
podeślij to carrionerowi, ciekawe jakiego fikołka zrobi tym razem

@LadniePieknie: Albo Węglarczykowi. Też bym chętnie tego fikoła posłuchał.
0
k.....r
k.....r
@Fighter_forGlory: bo pewnie jakiś tam procent ludzi popełnia zdecydowaną większość przestępstw?
0
Fighter_forGlory
@kidzior: i myslisz ze jakby w takiej kalifornii mieszkalo te 40 mln samych bialych to wskaznik przestepstw tez bylby najmniejszy? to nie do konca tak dziala, to nie jest tak, ze tylko czarni sa przestepcami
0
s.....l
s.....l
@Armo11: najbardziej odizolowane, z najmniejszą populacją, najmniejszą gęstością zaludnienia i najbardziej lewicowe stany
0
Lorne
@Fighter_forGlory: podejrzewam ze bezpieczwnstwo tez mierza biorsc pod uwage liczbe mieszkancow (czyli jest mierzone wzglednie). Jesli tak, to to ma sens.
0
Pindolol420
Pindolol420
@sfOwl:

najbardziej odizolowane, z najmniejszą populacją, najmniejszą gęstością zaludnienia

To jak to jest, że Alaska, która spełnia te warunki, jest najniebezpieczniejszym stanem?

0
s.....l
s.....l
0
Kasia123456789
@Fearaneruial: @LadniePieknie: serio carrioner to lewak? Czy dlaczego tak piszcie
0
Kasia123456789
Z tego co pamiętam to on nieźle orał debili, sądziłem że ma trochę oleju w głowie
0
Fearaneruial
serio carrioner to lewak? Czy dlaczego tak piszcie

@Kasia123456789: ???
Coś takiego pisałem?
Pisałem że Węglarczyk jest totalnie stronniczy (szczególnie w tematach BLM)/ Tyle
0
Kasia123456789
@Fearaneruial: bo piszesz że będzie fikołki robił=nie uznaje statystyk za fakty że 53%=12% = lewak
0
Fearaneruial
0