Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +445
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
cwlmod +582
W tej całej aferze o #budda śmieszy mnie przykład Kickstera - gość był dużo wcześniej na YT i robił podobny content jak budda i robił podobne biznesy. Różnica jest taka, że jeden pojawił się z d--y i od razu miał superauta, a uczciwy Kickster dorobił się w karierze może tyle co to jedno lambo buddy.
No ale ja jestem parapetem, a CBŚP złapało niewinnego człowieka ( ͡°( ͡
No ale ja jestem parapetem, a CBŚP złapało niewinnego człowieka ( ͡°( ͡
Mirki, macie jakieś swoje ulubione, niepopularne rzeczy, urządzenia, gadżety w domu których niby nie chcieliście kupić, ale po kupnie okazało się że się zajebiscie przydają i prawie nikt tego nie ma i zawsze się zastanawiacie jak mogą bez tego żyć? Takie np. do 300-400 zł, do wielokrotnego użytku, nie jednorazowe.
Tanie, znajomi nie mają, ale dla mnie super przydatny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Singularity00: lampki na ruch mam i są super, taka sterowana też chodzi mi po głowie masz coś do polecenia? Ciepłe światło, możliwość regulacji jasności i koloru?
@bezzebnyrekin: suszarka przydatna, kiedyś pewnie będzie kupiona. Do kawy mam kawiarkę, nad ekspresem ciągle myślę ale
@inXe: Mi Bed side lamp 2 od Xiaomi, około 130 zł. Kolor sobie dobierasz w appce. Obsługa appki Mi Home ale też bezpośrednio w Homekit/Siri głosowo więc działa niezależnie od systemu który akurat preferujesz. Zdaje się głosowo z google asystent też ale nie pamiętam.
Można
@motokate: możesz coś więcej na ten temat? Pierwsze słyszę i brzmi kusząco.