#anonimowemirkowyznania Pytanie do Mirków i Mirabelek po trzydziestce. Wchodząc w nowy zwiazek w tym lub trochę starszym wieku jak to "usankcjonowaliscie"? Nie pytam o obraczki, ale o swiadomosc ze jestescie parą? Takie spotykanie sie troche zbija mnie z tropu, chcialbym wiecej, chcialbym miec tez pewnosc ze ONA jest TYLKO MOJA. ( ͡°͜ʖ͡°) #kiciochpyta #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
@AnonimoweMirkoWyznania: Żadne jak to nazwałeś "usankcjonowanie" nie da ci takiej pewności. Albo ufasz albo nie. Przecież nie będziesz znakowal jej jak jakiegoś bydła czy tatuował swojego imienia na jej ręku. Dorośli ludzie to i dojrzały związek. A jak chodzi o to że nie jesteś pewny jej uczuć to graj w otwarte karty. Powodzenia
Pytanie do Mirków i Mirabelek po trzydziestce.
Wchodząc w nowy zwiazek w tym lub trochę starszym wieku jak to "usankcjonowaliscie"?
Nie pytam o obraczki, ale o swiadomosc ze jestescie parą?
Takie spotykanie sie troche zbija mnie z tropu, chcialbym wiecej, chcialbym miec tez pewnosc ze ONA jest TYLKO MOJA.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta
#zwiazki
#niebieskiepaski
#rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f75ceaaf49ad326e7b1bfe2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: Precypitat