Wpis z mikrobloga

Podoba mi się pisk prawactwa po wczorajszej debacie #usa .

Po konfrontacji z faktami najtezsze prawackie umysly sformulowaly najciezsze zarzuty takie jak:

-> #trump nie miał sluchawki a #biden miał (ktora komunikowal sie z reptylianami nie chodzi przecież o to zeby slyszec własny glos

-> lewactwo obrażało Pana Prezydenta :c

A to dopiero początek pogodzenia sie z faktami

W tym miejscu slowo uznania dla @JakovKarnic ktory od poczatku mial racje ze Biden > Bernie a ja bylem w bledzie

#neuropa #bekazprawakow #4konserwy #polityka
Pobierz Kjedne - Podoba mi się pisk prawactwa po wczorajszej debacie #usa .

Po konfrontacj...
źródło: comment_1601503177JceooYWsvA07R23RfjQGOb.jpg
  • 21
@jakubbaumann: Przypominam, że przy wyborach prezydenckich spam lewacki był niemiłosierny, a skończyło się 2% dla lewicy i potem dziwne 2-3 tygodnie ciszy i podkulone ogony . Po co wy się tak podniecacie tą polityką. Nie mamy żadnego wpływu na te wybory, a co będzie to się okaże.
spam lewacki był niemiłosierny, a skończyło się 2% dla lewicy i potem dziwne 2-3 tygodnie ciszy

@Dustandbones: nie wiem czy wiesz, ale ludzie, którzy na wykopie pluli na maliniaka, to byli wyborcy Trzaskowskiego. Naprawdę niewiele osób głosowało na Biedronia.

Po co wy się tak podniecacie tą polityką.

@Dustandbones: prezydent usa to prezydent całego świata, to są najwazniejsze wybory od 2016 dla wszystkich ludzi
Nie mówiąc o tym:
https://www.wykop.pl/link/5697603/comment/81845953/#comment-81845953

Tutaj jakoś
@JakovKarnic: w 2015 też miał być koniec świata ze względu na wygraną jednej i drugiej strony. Cała debata to było straszenie 3 wojną światową. Minęło 5 lat wojny nie ma, a co jest ciekawe xD to lewica robi akcję BURN LOOT MURDER...

Biden wyszedł lepiej niż się spodziewałem, choć i tak obie strony były beznadziejne. Przerywanie Trumpa i "Shut up" Bidena to coś na co nie zasługujemy jako obywatele. Świat zezwierzęcał,
@Dustandbones: wybory w USA były w 2016 roku. Na dodatek jedyna osoba, która straszyła wojną, to był JKM, który mówił, że jedynie Trump przed nią nas uratuje.

Natomiast wybór Trumpa to była katastrofa, patrz chociaż z najbliższego punktu widzenia. Trump chce wywołać wojnę cłową między USA i UE. Naciska także, na nową, skrajnie niekorzystną dla UE, umowę handlową https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1449902,trump-davos-wysokie-cla-umowa-handlowa.html
Europejczyk, który popiera Trumpa jest debilem.
wybory w USA były w 2016 roku

@JakovKarnic: tylko tutaj masz rację xD.

Z resztą się nie zgadzam. Oglądnij sobie debatę Hilary vs Trump. Ona mówiła że wygrana Trumpa to pewna woja i on mówił w sumie to samo. Jak jesczze raz się nie zgodzisz to będę musiał znaleźć time stampa więc proszę nie zmuszaj mnie do tego d=D.
W ekonomię nie wchodzę bo się zwyczajnie nie znam, a przynajmniej nie
Ona mówiła że wygrana Trumpa to pewna woja i on mówił w sumie to samo.

@Dustandbones: T_T przecież każda debata z Trumpem polega na przerzucaniu się gnojem, kłamstwami i głupotami. Patrz debaty w prawyborach u republikanów 4 lata temu czy z Clinton. Trump potrafi sprowadzić rozmówcę do swojego poziomu jak mało kto.

W ekonomię nie wchodzę bo się zwyczajnie nie znam

@Dustandbones: o to jak ja, wiem tylko, że cła