Aktywne Wpisy

njdnsjdnjs +2
jaką część ciała najbardziej w sobie lubicie

Pomorski_Wilk +47
Miałem olać wybory do Europarlamentu, ale za to, co dzieje się na granicy, głos idzie na Konfę. Uśmiechnięta Polska potrzebuje jakiś bat na tyłek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina
#ukraina

Po konfrontacji z faktami najtezsze prawackie umysly sformulowaly najciezsze zarzuty takie jak:
-> #trump nie miał sluchawki a #biden miał (ktora komunikowal sie z reptylianami nie chodzi przecież o to zeby slyszec własny glos
-> lewactwo obrażało Pana Prezydenta :c
A to dopiero początek pogodzenia sie z faktami
W tym miejscu slowo uznania dla @JakovKarnic ktory od poczatku mial racje ze Biden > Bernie a ja bylem w bledzie
#neuropa #bekazprawakow #4konserwy #polityka
źródło: comment_1601503177JceooYWsvA07R23RfjQGOb.jpg
Pobierzźródło: comment_1601504302KqiKiPy59YCRL6pEL1zUzj.jpg
Pobierzi bardzo dobrzeeeee
@Kjedne: Wypluj to( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dustandbones: nie wiem czy wiesz, ale ludzie, którzy na wykopie pluli na maliniaka, to byli wyborcy Trzaskowskiego. Naprawdę niewiele osób głosowało na Biedronia.
@Dustandbones: prezydent usa to prezydent całego świata, to są najwazniejsze wybory od 2016 dla wszystkich ludzi
Nie mówiąc o tym:
https://www.wykop.pl/link/5697603/comment/81845953/#comment-81845953
Tutaj jakoś
Biden wyszedł lepiej niż się spodziewałem, choć i tak obie strony były beznadziejne. Przerywanie Trumpa i "Shut up" Bidena to coś na co nie zasługujemy jako obywatele. Świat zezwierzęcał,
@Dustandbones: i z powodu tych wyborów w 2015 roku Polska idzie w złym kierunku. Nikt nie mówił że świat się rozpadnie. Nie wiem tylko jaki wpływ na wojnę światową mają wybory w Polsce?
Natomiast wybór Trumpa to była katastrofa, patrz chociaż z najbliższego punktu widzenia. Trump chce wywołać wojnę cłową między USA i UE. Naciska także, na nową, skrajnie niekorzystną dla UE, umowę handlową https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1449902,trump-davos-wysokie-cla-umowa-handlowa.html
Europejczyk, który popiera Trumpa jest debilem.
@JakovKarnic: tylko tutaj masz rację xD.
Z resztą się nie zgadzam. Oglądnij sobie debatę Hilary vs Trump. Ona mówiła że wygrana Trumpa to pewna woja i on mówił w sumie to samo. Jak jesczze raz się nie zgodzisz to będę musiał znaleźć time stampa więc proszę nie zmuszaj mnie do tego d=D.
W ekonomię nie wchodzę bo się zwyczajnie nie znam, a przynajmniej nie
@Dustandbones: T_T przecież każda debata z Trumpem polega na przerzucaniu się gnojem, kłamstwami i głupotami. Patrz debaty w prawyborach u republikanów 4 lata temu czy z Clinton. Trump potrafi sprowadzić rozmówcę do swojego poziomu jak mało kto.
@Dustandbones: o to jak ja, wiem tylko, że cła