Wpis z mikrobloga

Podoba mi się pisk prawactwa po wczorajszej debacie #usa .

Po konfrontacji z faktami najtezsze prawackie umysly sformulowaly najciezsze zarzuty takie jak:

-> #trump nie miał sluchawki a #biden miał (ktora komunikowal sie z reptylianami nie chodzi przecież o to zeby slyszec własny glos

-> lewactwo obrażało Pana Prezydenta :c

A to dopiero początek pogodzenia sie z faktami

W tym miejscu slowo uznania dla @JakovKarnic ktory od poczatku mial racje ze Biden > Bernie a ja bylem w bledzie

#neuropa #bekazprawakow #4konserwy #polityka
Kjedne - Podoba mi się pisk prawactwa po wczorajszej debacie #usa .

Po konfrontacj...

źródło: comment_1601503177JceooYWsvA07R23RfjQGOb.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@Kjedne: serio myślałeś, że Sanders ma szanse? To nawet ja wiedziałem, że nie, mimo że nie ogarniam us polityki xD to, że gość jest idolem komunistycznej młodzieży to chyba za mało xD
  • Odpowiedz
@Kjedne: najlepszym dowodem na to ze Biden zmiażdżył Trumpa jest to że nagle główna i wykopalisko nie jest #!$%@? info o tym jak to Trump zmasakrował i jak to Biden jest be i w ogóle ma demencje
  • Odpowiedz
@jakubbaumann: Przypominam, że przy wyborach prezydenckich spam lewacki był niemiłosierny, a skończyło się 2% dla lewicy i potem dziwne 2-3 tygodnie ciszy i podkulone ogony . Po co wy się tak podniecacie tą polityką. Nie mamy żadnego wpływu na te wybory, a co będzie to się okaże.
  • Odpowiedz
spam lewacki był niemiłosierny, a skończyło się 2% dla lewicy i potem dziwne 2-3 tygodnie ciszy

@Dustandbones: nie wiem czy wiesz, ale ludzie, którzy na wykopie pluli na maliniaka, to byli wyborcy Trzaskowskiego. Naprawdę niewiele osób głosowało na Biedronia.

Po co wy się tak podniecacie tą polityką.

@Dustandbones: prezydent usa to prezydent całego świata, to są najwazniejsze wybory od 2016 dla wszystkich ludzi
Nie mówiąc o tym:
https://www.wykop.pl/link/5697603/comment/81845953/#comment-81845953

Tutaj jakoś
  • Odpowiedz
@JakovKarnic: w 2015 też miał być koniec świata ze względu na wygraną jednej i drugiej strony. Cała debata to było straszenie 3 wojną światową. Minęło 5 lat wojny nie ma, a co jest ciekawe xD to lewica robi akcję BURN LOOT MURDER...

Biden wyszedł lepiej niż się spodziewałem, choć i tak obie strony były beznadziejne. Przerywanie Trumpa i "Shut up" Bidena to coś na co nie zasługujemy jako obywatele. Świat zezwierzęcał,
  • Odpowiedz
@Dustandbones: wybory w USA były w 2016 roku. Na dodatek jedyna osoba, która straszyła wojną, to był JKM, który mówił, że jedynie Trump przed nią nas uratuje.

Natomiast wybór Trumpa to była katastrofa, patrz chociaż z najbliższego punktu widzenia. Trump chce wywołać wojnę cłową między USA i UE. Naciska także, na nową, skrajnie niekorzystną dla UE, umowę handlową https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1449902,trump-davos-wysokie-cla-umowa-handlowa.html
Europejczyk, który popiera Trumpa jest debilem.
  • Odpowiedz
wybory w USA były w 2016 roku

@JakovKarnic: tylko tutaj masz rację xD.

Z resztą się nie zgadzam. Oglądnij sobie debatę Hilary vs Trump. Ona mówiła że wygrana Trumpa to pewna woja i on mówił w sumie to samo. Jak jesczze raz się nie zgodzisz to będę musiał znaleźć time stampa więc proszę nie zmuszaj mnie do tego d=D.
W ekonomię nie wchodzę bo się zwyczajnie nie znam, a przynajmniej nie
  • Odpowiedz
Ona mówiła że wygrana Trumpa to pewna woja i on mówił w sumie to samo.

@Dustandbones: T_T przecież każda debata z Trumpem polega na przerzucaniu się gnojem, kłamstwami i głupotami. Patrz debaty w prawyborach u republikanów 4 lata temu czy z Clinton. Trump potrafi sprowadzić rozmówcę do swojego poziomu jak mało kto.

W ekonomię nie wchodzę bo się zwyczajnie nie znam

@Dustandbones: o to jak ja, wiem tylko, że cła
  • Odpowiedz