Wpis z mikrobloga

Mirki Mirki please help! Gówniak ma konsolę #playstation #portable Go (takie małe g---o z guziczkami) i sobie usunął wszystkie gierki jakie dostał wraz z konsolą od poprzedniego właściciela (właściciel nie do wytropienia). Trzeba mu jakieś gry na to przywrócić, na necie są konta PS z grami, czy jak kupię konto z grami na #psp to to będzie działać na PSP GO? Czy konto musi być dokładnie z PSP GO? Nie da rady kupić mu tej ilości gier nowych jak każda blisko 100zł kosztuje a on pogra we wszystko poza tetrisem.. Please bo mi gówniak spokoju nie da ;(
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mvcha27: Próbowałam na dwóch ISO ale corrupted data czy coś takiego wyskakuje. Nie wiem czy to robię dobrze, wrzucam ISO do katalogu PSP -> ISO

Spokojnie, ja wszystkim plusiki dałam równo bo wszyscy pomogli :)
  • Odpowiedz
@Lketoglutaran: @mvcha27: @mvcha27: @InterferonAlfa_STG: @Defender:

Dziękuję wszystkim za pomoc, udało się przy pomocy paru tutoriali na YT. Każdy pokazywał odrobinę inaczej, błędem było to że najpierw instalowałam LME a potem Infinity. No i brakowało konfiguracji bootloadera pod autostart infinity. Infinity się instaluje ale domyślnie nie uruchamia samo ¯\_(ツ)_/¯ Teraz napcham bombelkowi tutaj jakieś GTA, God of War żeby niezły psychol z niego
  • Odpowiedz