Wpis z mikrobloga

@ziemba1:. Tylko pamiętajcie, oni sobie dadzą radę, w ostateczności, gdy stracą nadzieję, wyjadą, będą wieść dostatnie i dobre życie, a wy zostaniecie sami że swoim jadem. Świat pójdzie na przód czy tego chcecie czy nie i prędzej czy później o was zapomni. Jak to zawsze bywało.

@levidos: ah tak, świat będzie rozpamiętywał gownoprofesora gownouczelni żyjąca tylko z tego, ze państwo zabiera innym pod przymusem xD
Jak będą wieść „dostanie” życie
Typiara dewastuje cudze mienie

@ziemba1: dewastuje mienie, które obraża inne osoby. To tak jakby napisać "Ziemba1 to pedofil" i oczekiwać, że w żaden sposób nie zareagujesz. Ciekawe, co by było, gdyby puścić dostawczaka z napisem "Kościół Katolicki to organizacja pedofilska". Zakładam, że po 2 minutach jacyś rycerze Chrystusa by ją podpalili, zbierając przy tym poklask gawiedzi. LGBT ma dokładnie takie same prawa do obrony swojego dobrego imienia, jak katole.
@levidos: Idź się lecz, bądź edukować człowieku. Nie popieram tych kato akcji, ale niszczenie cudzego mienia to bardzo niska reakcja, nie na miarę osób wysoko wykształconych. Jeżeli tak komuś zależy, żeby im dopiec to niech kupią drugi samochód i jeżdżą za tym. No ale to pieniądze by trzeba wydać. A jakoś na Margo zebrali ponad 0.5 mln złotych i nie pójdzie to na fajną akcje, tylko na jego życie. ¯_(ツ)_/¯
@levidos: przecież to działanie na szkodę Lgbt. Żeby dokonać zmian w społeczeństwie potrzebne jest...poparcie społeczne, a takie sytuacje tylko zniechęcają ludzi. Zauważ że jak prawa strona zrobi coś podobnego, to politycy (prawej strony) od razu odcinają się od takich ludzi. Zaraz jest oświadczenie że partia nie popiera takich wybryków, łamanie prawa jest niedozwolone, śledztwo już się rozpoczęło itd.

Co do ciężarówki to powinna być zdjęta z ulicy, ale sądownie lub przez
@ziemba1: A Ja jestem przeciwko takiemu użyciu gazu. Jeżeli jemu się krzywda fizyczna nie działa i nie było żadnego zagrożenia, to powinien zadzwonić po policje dodatkowo jeśli ma możliwość zrobić zdjęcie.
Gaz pieprzowy jest łatwo dostępny i ostatnio nadużywany. Można uszkodzić komuś wzrok, tak czy inaczej nie uważam, że jest to potrzebne, by komuś zadawać taki ból. Według mnie zgłoszenie na policje i dostać grzywnę, a kierowca rekompensatę.
I śmieszą mnie
dewastuje mienie, które obraża inne osoby. To tak jakby napisać "Ziemba1 to pedofil" i oczekiwać, że w żaden sposób nie zareagujesz. Ciekawe, co by było, gdyby puścić dostawczaka z napisem "Kościół Katolicki to organizacja pedofilska". Zakładam, że po 2 minutach jacyś rycerze Chrystusa by ją podpalili, zbierając przy tym poklask gawiedzi. LGBT ma dokładnie takie same prawa do obrony swojego dobrego imienia, jak katole.

@camelinthejungle: Nie no tak tam nie pisze,
Gdyby taki zapis o masturbacji nie był w przepisach WHO

@ziemba1: ale co ma wspólnego LGBT z WHO? XDDDDDDDD

Tam jest napis: "CZEGO LOBBY LGBT CHCE UCZYĆ DZIECI"
a następnie insynuacje, że LGBT jest powiązane z pedofilią. Nie widzisz w tym nadużycia? Przecież geje, lesbijki, osoby biseksualne czy trans jako grupa nie są reprezentantami WHO, tym bardziej nie są w żaden sposób powiązani z pedofilią. W szkołach pojawiają się może jacyś
@camelinthejungle:

CZEGO LOBBY LGBT CHCE UCZYĆ DZIECI"

hmm z tego co kojarze to edukacji seksualnej mialyby uczyc np. latarnicy lgbt pokroju ludzi z grupy Stonewall a nie Panie od Biologii albo nauczyciele od Wychowania w Rodzinie

Naprawdę Twoim zdaniem trzeba u niego wycinać coś z kontekstu, żeby udowodnić, że jest zacofanym religijnym fanatykiem?

W lewackim swiecie ten kto jest prawidziwym katolikiem bedzie tak nazywany i obrazany. Wlasnie pomowiles kogos na tej
Wlasnie pomowiles kogos tak jak podobno te napisy na ciezarowce, gratuluje. Moze to ty jestes katofobem a Bosak zwyklym katolikiem?

@ziemba1: nie, właśnie wyraziłem swoją opinię na temat osoby publicznej i mogę przedstawić 150 cytatów z Bosaka, którymi będę bronił swojego stanowiska. Nie napisałem "Katole to dzbany" albo "Katole to pedofile" a napis na dostawczaku odnosi się do całej grupy. Nie głosi, że "Gej Jan Kowalski z organizacji Geje w szkołach
@camelinthejungle:

Bardzo proszę, nie niszcz życia normalnym ludziom, którzy chcą żyć jak w Europie.

pomyliles mnie z kims z lewicy. Dajcie nam zyc i nie zamieniajce tego panstwa w kolejny totalitarizm, bardzo was o to prosze. Zylismy juz w lewicowych utopiacah i nie chcemy juz wiecej.
@levidos Naziści też chcieli wprowadzać nowości i popierały ich autorytety. Też uważali że świat dzięki nim będzie lepszy. To znaczy że mieli rację? No nie do końca. Przedstawiłem skrajny przypadek ale na filmie też jest przedstawiona skrajność, gdzie ktoś manifestuje swoje poglądy łamiąc prawo i nie mówię tu o furgonetcce. Pomyśl trochę czy nie za bardzo idealizujesz ten ruch. Pozdrawiam ( )
@ziemba1: masz jakiś udar? Jak jakiś gość cie obraża na głos w miejscu publicznym to też stoisz jak słup i nic nie robisz? Takim obraźliwym głosem mogą być też zniesławiające napisy na ciężarówce! Kazdy kto popiera uzycia gazu prxez tego goscia to debil

A jak ciebie obraża gość na głos w miejscu publicznym to co zrobisz? Pobijesz go?
@ziemba1: To jest ten sam poziom #!$%@? jakby jakiś sebix mi zniszczył samochód bo mam go w kolorach tęczy.
Co najśmieszniejsze (może ktoś kojarzy) była taka akcja, że jakieś sebix zdemolował komuś e36 pomalowane w tęczę.

Wandale do podludzie. Nie liczy się dla mnie czy w ramach jakiegoś protestu czy z własnego #!$%@?.