Aktywne Wpisy
kodishu +107
Obszary Europy najbardziej i najmniej narażone na trzęsienia ziemi.
#ciekawostki #trzesieniaziemi #turcja #europa #polska
#ciekawostki #trzesieniaziemi #turcja #europa #polska
guria +8
Uważam, że PL w dobie niepowodzeń UA na froncie powinna zacząć "deportacje" (oczywiście nie nazwiemy tego tak bo niby nie mozna. Proponuję repatriacje UA z PL z powrotem na UA) ukrów z PL na UA aby mieli szansę pomóc ich krajowi obronić się. W PL nie są przydatni a tam przydadzą sie nam bardziej. Więc oprócz sprzętu robimy dostawy sprzętu od razu z załogami :)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Typiara dostaje gazem po mordzie
Typiara: REEE!!! POMOCY!!! JAK TO SIE MOGLO STAC?!????? Przeciez na filmikach BLM w necie widzialam ze mozna bylo bezkarnie lootowac..
#bekazlewactwa #bekazlgbt #lewackalogika #4konserwy #konfederacja
@levidos: mowisz o facecie z ciezarowki stop aborcji?
@levidos: ah tak, świat będzie rozpamiętywał gownoprofesora gownouczelni żyjąca tylko z tego, ze państwo zabiera innym pod przymusem xD
Jak będą wieść „dostanie” życie
@ziemba1: dewastuje mienie, które obraża inne osoby. To tak jakby napisać "Ziemba1 to pedofil" i oczekiwać, że w żaden sposób nie zareagujesz. Ciekawe, co by było, gdyby puścić dostawczaka z napisem "Kościół Katolicki to organizacja pedofilska". Zakładam, że po 2 minutach jacyś rycerze Chrystusa by ją podpalili, zbierając przy tym poklask gawiedzi. LGBT ma dokładnie takie same prawa do obrony swojego dobrego imienia, jak katole.
@levidos: myślę że to jest bardzo dobry pomysł
Co do ciężarówki to powinna być zdjęta z ulicy, ale sądownie lub przez
@levidos: o jakich profesorach mówisz? gender studies?
jak zwykle populistyczne gadanie. Dlaczego ty nie możesz zrozumieć, że nie wszystko co nowe, oznacza lepsza, skoro jesteś taki oświecony.
Komentarz usunięty przez moderatora
Gaz pieprzowy jest łatwo dostępny i ostatnio nadużywany. Można uszkodzić komuś wzrok, tak czy inaczej nie uważam, że jest to potrzebne, by komuś zadawać taki ból. Według mnie zgłoszenie na policje i dostać grzywnę, a kierowca rekompensatę.
I śmieszą mnie
@camelinthejungle: Nie no tak tam nie pisze,
@ziemba1: lootowac srootowac! Nie ma już polskich słów? Grabić, niszczyć, dewastować, uszkadzać, plądrować. Wybierz sobie.
@levidos: Tak, bezdyskusyjnie zawsze tak bywało, że świat szedł naprzód dzięki komunistom/socjalistom i ich hasłom, które są popierane przez tęczowych wandali.
@ziemba1: ale co ma wspólnego LGBT z WHO? XDDDDDDDD
Tam jest napis: "CZEGO LOBBY LGBT CHCE UCZYĆ DZIECI"
a następnie insynuacje, że LGBT jest powiązane z pedofilią. Nie widzisz w tym nadużycia? Przecież geje, lesbijki, osoby biseksualne czy trans jako grupa nie są reprezentantami WHO, tym bardziej nie są w żaden sposób powiązani z pedofilią. W szkołach pojawiają się może jacyś
hmm z tego co kojarze to edukacji seksualnej mialyby uczyc np. latarnicy lgbt pokroju ludzi z grupy Stonewall a nie Panie od Biologii albo nauczyciele od Wychowania w Rodzinie
W lewackim swiecie ten kto jest prawidziwym katolikiem bedzie tak nazywany i obrazany. Wlasnie pomowiles kogos na tej
@ziemba1: nie, właśnie wyraziłem swoją opinię na temat osoby publicznej i mogę przedstawić 150 cytatów z Bosaka, którymi będę bronił swojego stanowiska. Nie napisałem "Katole to dzbany" albo "Katole to pedofile" a napis na dostawczaku odnosi się do całej grupy. Nie głosi, że "Gej Jan Kowalski z organizacji Geje w szkołach
@ziemba1: xDD osiedl się gdzieś w Polsce B i załóż swoje konserwatywne ranczo. Bardzo proszę, nie niszcz życia normalnym ludziom, którzy chcą żyć jak w Europie. Ja dla odmiany pozdrawiam i życzę zrozumienia argumentów drugiej strony.
pomyliles mnie z kims z lewicy. Dajcie nam zyc i nie zamieniajce tego panstwa w kolejny totalitarizm, bardzo was o to prosze. Zylismy juz w lewicowych utopiacah i nie chcemy juz wiecej.
Komentarz usunięty przez autora
A jak ciebie obraża gość na głos w miejscu publicznym to co zrobisz? Pobijesz go?
Wielki szacunek za te słowa, zapisze sobie do ulubionych
Co najśmieszniejsze (może ktoś kojarzy) była taka akcja, że jakieś sebix zdemolował komuś e36 pomalowane w tęczę.
Wandale do podludzie. Nie liczy się dla mnie czy w ramach jakiegoś protestu czy z własnego #!$%@?.