Aktywne Wpisy
Wrrronika +57
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Hugolina +2
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
"Erdogan (via Anadolu): Pokój, który panował we wschodniej części Morza Śródziemnego w czasach imperium osmańskiego, został zastąpiony dzikim porządkiem, w którym humanizm ustąpił pragnieniu ropy, gazu ziemnego i zysków"
Patrzcie jak się buduje silne Państwo , ogólnie popieram mocarstwowe dążenie Turcji do odbudowy Imperium Osmańskiego , jeśli spojrzycie na mapie może się skapniecie dlaczego Azerbejdżan jest dla Turcji ważnym punktem na mapie świata.
Mam nadzieję że Polska , równie mocno jak Turcja będzie domagała się poszerzenia granic naszego kraju. Silne państwo , to państwo które potrafi się bić o swoje interesy . I nie mam tutaj na myśli bitwy w Parlamencie Europejskim na temat Kornika Drukarza.
Silne kraje od wielu lat prowadzą wojnę w różnych częściach globu i dlatego są potęgami w swoich regionach , Polska powinna już dawno przestać się wasalizować , tylko postawić na indywidualne dozbrajanie się , bez fizycznej obecności obcych wojsk na naszym terenie .
#turcja #armenia #wojna #grecja #morzesrodziemne
@Trybun_Plebejski: @Chazar:
Możecie mi odpowiedzić na powyższe pytanie ? :D bo z głowy mi wyleciała reakcja powyższych krajów :D. Bo u nas był bym
odpowiedzi
Jak sam sobie ? przecież to ja ci zadałem to pytanie ....
Nie wiem czy wiesz , ale na pytania odpowiada się osobie zadającej te pytanie (w
Piszac o Rosji mam na