Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
KRCZVSK +959
Chciałbym tylko powiedzieć, że tak wygląda prawdzie dobro. Ubrane jest w roboczy w kombinezon, stojące na tle śmieciarki. W pierwszej osobie opowiada o tym, jak walczyło ze złem.
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Nie mogąc się pogodzić z tym co się obecnie nazywa rapem, będe wrzucał rap klasyki i edukował was czym jest prawdziwy hip-hop :) Zapraszam do obserwowania #rapklasyk #polskistarydobryhiphop #codziennytrueschool
jak ktoś pisze o prawdziwym rapie, sugerując, że jakiś dzisiejszy jest nieprawdziwy to nie może mieć pojęcia o jego korzeniach, albo jest na tyle zaślepiony wyidealizowaną wizją przeszłości, że je ignoruje
to, że truskul od nich odbiega niemalże tak samo daleko, jak współczesny rap, jego wyznawcy nie zdają sobie nawet sprawy, że do wedle kanonu tego gatunku nawet najważniejsi wykonawcy i pionierzy hip-hopu nie są prawdziwym hib hobem
Truskul to podgatunek rapu, mówienie, że inne podgatunki rapu nie są prawdziwym hip-hopem to jest brak znajomości korzeni lub ich