Aktywne Wpisy

Puszczanin +10
a jak wyglądała wasza 18-nastka?
#przegryw
#przegryw

kecajek +259
#pokazpsa #pies #piesel #zwierzaczki
Smutno mi. W dniu dzisiejszym pożegnaliśmy naszego pieska, odszedł za tęczowy most. Mieliśmy go od szczeniaczka, był z nami nieprzerwanie 17 lat (w sobotę obchodził swoje 17-te urodziny) . Taki sobie mieszaniec przywieziony z wakacji w górach. Ale był bardzo mądry, wierny, oddany, i złego słowa na niego nie można powiedzieć. Dał nam sporo radości i miłości. Niestety ostatnio chorował na serce (był pod stałą opieką weterynaryjną), do
Smutno mi. W dniu dzisiejszym pożegnaliśmy naszego pieska, odszedł za tęczowy most. Mieliśmy go od szczeniaczka, był z nami nieprzerwanie 17 lat (w sobotę obchodził swoje 17-te urodziny) . Taki sobie mieszaniec przywieziony z wakacji w górach. Ale był bardzo mądry, wierny, oddany, i złego słowa na niego nie można powiedzieć. Dał nam sporo radości i miłości. Niestety ostatnio chorował na serce (był pod stałą opieką weterynaryjną), do

Siema,problem jest taki,że nie mogę oglądać strimów na facebooku,nawet zwykłe filmy się wywalają po kilku sekundach oglądania.
Wracając do strimów,to teraz co sekunde wywala mi komunikat
"Przepraszamy, wystąpiły problemy z odtworzeniem tego filmu."
Resetowałem neta,używałem różnych przeglądarek,ale to nic nie dało. Wydaje mi się,że problem jest tylko na moim kompie,bo na lapku czy telefonie wszystko śmiga elegancko.