Wpis z mikrobloga

https://nerdheim.pl/post/recenzja-gry-the-outer-worlds/

The Outer Worlds może nie jest pozycją bez wad, ale jest to bardzo dobra produkcja, która zasługuje na uwagę. Nie zdziwi mnie, jeśli zdobędzie ona tytuł gry roku pomimo szerokiej konkurencji. Choć gra jest zrobiona w starym stylu i nie wprowadza nic rewolucyjnego na rynku, to stanowi źródło świetnej rozrywki, która – choć później jest trochę nużąca – to z początku daje ogrom zabawy.
Recenzja The Outer Worlds
#gry #ps4 #xboxone #nintendoswitch #pcmasterrace #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1601125091cLHoyJrDTzQ7U1SwGTb03P.jpg
  • 18
Nie zdziwi mnie, jeśli zdobędzie ona tytuł gry roku pomimo szerokiej konkurencji

@Nerdheim: ale popłynąłeś xD Jako fan Xboxa potrafię dostrzec, że TLOU2 ma na to większe szanse. A największe oczywiście Cyberpunk, ale mimo tego, że RDR2 (imho) jest lepszą grą niż GoW, to w 2018 wygrał ten drugi. Na 90% Cyberpunk będzie GOTY 2020
@PieceOfShit przeoczyłem to, chodziło oczywiście o rok 2019, kody to recenzja była pisana( nie publikowałem tutaj wcześniej bo zapomniałem). W tym to zdecydowanie Gra Roku będzie Cyberpunk. Zdziwię się jeśli nie, bo hype jest tak napompowany że tylko gruba akcja jest w stanie przebić te bańke
@Vender: Co z tego, skoro dla większości oceniających wystarczy przeczytać "ŁOBSIDIANT" i już leci tytuł GOTY, mesjasza gatunku RPG i fabularnego orgazmu. Jak dla mnie to ciekawy tytuł, przyjemny fabularnie ale przeciętny pod względem gameplayu. Solidna gierka, ale nazywać ją grą roku to jak dawać w recenzji Serious Sama 4 "10/10"
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Vender: właśnie się tak zbieram za to, chociaż ostatnio mam ochotę na coś bardziej dynamicznego a tam trochę ścian tekstu jest.