Wpis z mikrobloga

Jak z każdą wojną konsolową nad tymi dwiema małpami siedzi na fotelu reprezentant rasy panów i się z tego śmieje

1080/60, a u nas 4K/30! Lepsze to, lepsze tamto! U nas 2 TFLOPS więcej!

U nas lepsze pady, a nie bo u nas! U nas działa ta kierownica, a u nas tamta!

U nas są exy takie, mamy Horizona! A u nas mamy Forze i Gearsy!

U nas jest Gamepass i nowe gry w cenie abonamentu! A u nas jest PSNow niedostepne w polsce.

U nas mamy takie usługi sieciowe! A u nas też można grać przez internet tylko trzeba zapłacić.

U nas będzie darmowy upgrade gier! A u nas będą tylko nowe gry! U nas cyberpunk bedzie za rok chodził lepiej!

Kompatybilnośc wsteczna bedzie i mozna grac w stare gry! A u nas też można, tylko ze akurat nie we wszystkie!

Osobny guzik na padzie share/create, bedzie mozna robic screena i wyslac go znajomym !

U nas 299! A u nas 349 i wcale nie jest slabszy jak u was!

#ps4 #ps5 #xboxone #xboxseriesx #gry #pcmasterrace
Mruvek - Jak z każdą wojną konsolową nad tymi dwiema małpami siedzi na fotelu repreze...

źródło: comment_1601030100DyIgXymBebo4duUkEzxWCR.jpg

Pobierz
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TotalDisaster: No ja powoli zaczynam składac własnie tego hiper duper PC iiiiiii mam wrażenie że nie będę miał go do czeka wykorzystać. Tzn RAM czy procesor przyda się w pracy, ale grafika? Troche lipa jesli mialbym czekać na porty z PS4/PS5. Ale pewnie i tak drugi raz ogram RDR2 czy coś innego w 2K.
  • Odpowiedz
@gierary_hir: Jest trochę zastój w gierkach, ale wiesz, akurat większosć gier która mnie osobiście interesuje wychodzi głównie/tylko na PC no ale też gra nie musi być exclusivem żeby mnie cieszyła, w sensie komp może mi się przydać do grania np w bf v w większej rozdziałce/klatkarzu. No i wiadomo, kupuję kompa na parę lat naprzód, mam nadzieję, że coś fajnego wyjdzie. (a jak nie to chociaż będę grał w dotychczasowe
  • Odpowiedz
Konsola to wygoda, masz w------e na wszystko, konfiguracje wariacje, mody, ustawienia grafiki.

@Snaki: xD przecież o to właśnie chodzi dlaczego pc master race a konsolowcy to podludzie. Jak ktoś nie potrafi podłączyć pada do portu USB a komputera do telewizora, spędzić 10 minut na ustawieniach grafiki, nie interesują go mody i ulepszenia a przede wszystkim dla niego szczytem rozrywki to fortnite fifa czy cod to jest konsolowym podludziem. Strategie, RPGi,
  • Odpowiedz
@Mruvek:

NA tym Twoim Xboxie za 1349zł to gry będą działać jak na PC za 1500, a nie 8000.

W PC za 1500 to masz jakieś g---o 4C 4T do tego jakaś integra jak Radeon Vega 8... PC do gier na poziomie konsoli zaczyna się od 2k i p----------z w 30 klatkach full HD na jakimś Radeonie RX 570. W PC za 3k dopiero można myśleć o 60 klatkach w
  • Odpowiedz
@JimNH777: No musisz przenosić cały sprzęt vs konsola co stoi na stałe przy tv.
Nie ma co od razu od podludzi wyzywać że kogoś nie interesują mody, wtedy po prostu konsola jest tańszym i wygodniejszym rozwiązaniem. Sam pamiętam jak grałem głownie na PC ile się pierdzieliłem że wyciągnąć te kilka fpsów więcej czy dodać jakieś mody i z perspektywy czasu to był czas zmarnowany.

RPG i strategie normalnie na konsoli
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gust4v: odpalenie w3 na ultra w 60fps wymaga obecnie kompa za 2k, za 3k to sobie jeszcze mody dorzucisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak, możesz nie wiedzieć czym są mody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mruvek: ale ty zdajesz sobie sprawę, ze porownujesz sprzet cenowo z innych półek? Xd
Jak ludzie dyskutuja o samochodach za 20k to wyskakujesz, ze ferrari lepsze, bo ma te wszystkie bajery?
  • Odpowiedz