Aktywne Wpisy
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +36
1080/60, a u nas 4K/30! Lepsze to, lepsze tamto! U nas 2 TFLOPS więcej!
U nas lepsze pady, a nie bo u nas! U nas działa ta kierownica, a u nas tamta!
U nas są exy takie, mamy Horizona! A u nas mamy Forze i Gearsy!
U nas jest Gamepass i nowe gry w cenie abonamentu! A u nas jest PSNow niedostepne w polsce.
U nas mamy takie usługi sieciowe! A u nas też można grać przez internet tylko trzeba zapłacić.
U nas będzie darmowy upgrade gier! A u nas będą tylko nowe gry! U nas cyberpunk bedzie za rok chodził lepiej!
Kompatybilnośc wsteczna bedzie i mozna grac w stare gry! A u nas też można, tylko ze akurat nie we wszystkie!
Osobny guzik na padzie share/create, bedzie mozna robic screena i wyslac go znajomym !
U nas 299! A u nas 349 i wcale nie jest slabszy jak u was!
#ps4 #ps5 #xboxone #xboxseriesx #gry #pcmasterrace
@Snaki: xD przecież o to właśnie chodzi dlaczego pc master race a konsolowcy to podludzie. Jak ktoś nie potrafi podłączyć pada do portu USB a komputera do telewizora, spędzić 10 minut na ustawieniach grafiki, nie interesują go mody i ulepszenia a przede wszystkim dla niego szczytem rozrywki to fortnite fifa czy cod to jest konsolowym podludziem. Strategie, RPGi,
W PC za 1500 to masz jakieś g---o 4C 4T do tego jakaś integra jak Radeon Vega 8... PC do gier na poziomie konsoli zaczyna się od 2k i p----------z w 30 klatkach full HD na jakimś Radeonie RX 570. W PC za 3k dopiero można myśleć o 60 klatkach w
Nie ma co od razu od podludzi wyzywać że kogoś nie interesują mody, wtedy po prostu konsola jest tańszym i wygodniejszym rozwiązaniem. Sam pamiętam jak grałem głownie na PC ile się pierdzieliłem że wyciągnąć te kilka fpsów więcej czy dodać jakieś mody i z perspektywy czasu to był czas zmarnowany.
RPG i strategie normalnie na konsoli
@Ant0n_Panisienk0: ale mi zrobiłeś dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Jak ludzie dyskutuja o samochodach za 20k to wyskakujesz, ze ferrari lepsze, bo ma te wszystkie bajery?
xD
Komentarz usunięty przez autora