Aktywne Wpisy
Po co zazwyczaj sięgacie nie mając siły gotować? Chodzi mi o danie/produkt który nie zajmuje zbyt wiele czasu na przygotowanie, i nie jest również mega niezdrowy lub tluczacy, ale za to sycący i w miarę tani. Chodzi mi szczególnie o biedronkę ponieważ stety/niestety najczęściej tam jestem po części zmuszony robić zakupy. Po prostu chodząc między tymi alejakami frustruje się widząc ciągle te same produkty z których nie potrafię sporządzić coś w miarę
Pechpechpech +1
#przegryw ehh zawsze marzyłem o dziewicy takiej nieruszanej.. czystej jak łza z którą bysmy się wzajemnie uczyli seksu pozycji różnych i było by mega ale w moim wieku lvl 32 to już moge zapomnieć o dziewicy :(
Gwóźdź wbity w mózg zaczyna mocno mu rdzewieć... ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czy pod klasyczną cnotę można podciągnąć zasadę "oko za oko, ząb za ząb"?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@R187: ależ konfederacja się z tym zgadza w całej rozciągłości przy założeniu że rodzice są katolikami i wychowują po katolicku. Czego nie rozumiesz lewaru?
@Fighter_forGlory: #!$%@? się tam przejedzie, te 9%, które zagłosuje na konfederację to prawactwo, któremu taka retoryka się podoba bo hehe #!$%@? lewactwa i dobrze krzysiu gada, mondry chłop nie bedzie nam dzieci pedalic jak te całe dewianty. Niestety, trzeba przejść do porządku dziennego nad tym, że 50% p0lackiego społeczeństwa (ZP+Konfa) to bezmózgie odpady, które bez zająknięcia wepchną kraj w ramiona fundamentalistów religijnych