Aktywne Wpisy
jmuhha +58
Wyszlam do pracki (。◕‿‿◕。)
powiedźcie mi dziś coś miłego
powiedźcie mi dziś coś miłego
NarciarzFarciarz +341
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
Ogrzewanie podlogowe - tak, nie czy moze mieszane z kaloryferami?
Bo w projekcie mam podlogowke w standardzie na parterze. Dodatkowo moge zamowic na pietrze. No i sie zastanawiam. Bankowo grzejnik jeden w lazience. A reszta?
Slyszalem opinie ze to troche inny rodzaj ciepla, ze nie ma mozliwosci zbyt duzej regulacji temperatury.. No i sie waham.
#budujzwykopem #dom #ogrzewanie #pytaniedoeksperta
I w jaki sposób zaburzam dzialanie kotla? :D
@Nobel210 szkoda strzępić ryja XDDD skad bierzecie te informacje? Z poczytaj mi mamo? XDDDD
zwraca sie, najmniejsza temperatura spokojnie wystarcza na obecna jesien i zime, wydaje sie ten system bardziej wydajny i ogolnie cieplej jest u mnie z podlogowym najmniejszym niz w salonie z dwoma kaloryferami na maxa odpalonymi.
Moglibyście polecić coś do poczytania, żebym się nieco dokształcił? Głównie właśnie w kwestii sterowania całym tym cudem.