Wpis z mikrobloga

Nie rozumiem fenomenu hot dogów w żabce, przecież to najprostszy sposób do nabawienia się chorób! Mój serdeczny przyjaciel pracuje w tej oto firmie od 6 lat, opisywał mi niejednokrotnie jak wygląda procedura jaką przechodzi bułka i parówka zanim stworzą to paskudztwo którym z lubością zajadacie się wy, szaraczki nie znające brutalnej prawdy. Otóż jaja zaczynają się już w magazynach, gdzie parówki są mrożone, wielokrotnie zdarzało się że jakiś zgrywusa otwierał paczkę parówek, pluł do nich i zgrzewał opakowanie z powrotem, cóż, tego jest akurat najmniej, większe jaja się zaczynają już w sklepie. Pracownicy niejednokrotnie "rozmrażają" parówki oddając na nie mocz, zaznaczam, iż parówki są rozpakowane podczas tego procederu, bułki do dużych hot dogów gdy już się rozmrożą służą jako masturbatory, a nasienie które opuszcza prącie pozostaje w bułce do ponownego zamrożenia, parówki są taczane po ziemi i obmywane we wiaderkach z brudną wodą po myciu podłóg. Penetrowanie się parówkami oraz dotykanie nimi okolic okołoodbytniczych przemilczę. Także smacznego wszystkim miłośnikom hot dogów w żabce, mam nadzieję że macie stalowe żołądki :)
#zabka
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach