Ale się narobiło tych antykoronadebili, coś niesamowitego. Jeszcze to ich przekonanie, że odkryli jakiś spisek światowy, będąc jedynie zwykłymi szurami bez wykształcenia jest komiczne. #koronawirus #bekazpodludzi
ale czy wy dopuszczacie możliwość, że istnieje coś pomiędzy kompletnym zaufaniem a "szurami"? Przecież nie da się zaprzeczyć, że wirus - który ISTNIEJE, ale który również okazuje się dużo mniej śmiertelny niż myśleliśmy - jest na całym świecie wykorzystywany do erozji praw obywatelskich, testowania granic akceptowanej kontroli nad społeczeństwem, i jest złotą wymówką do wszystkiego. I wobec rządu i mediów zawsze lepiej jest byc przesadnie sceptycznym niż przesadnie ufnym - niezależnie od
@Andy_Rosenbaum: Oczywisice wirus jest obecny jednak okazał się nie za bardzo groźny na jakiego go malowali. Propaganda strachu trwa w najlepsze, to mnie w-----a
Oczywisice wirus jest obecny jednak okazał się nie za bardzo groźny na jakiego go malowali.
@dyslexia: kto malował, ten malował - WHO już w lutym (w końcu lutego) podała spodziewaną śmiertelność (IFR) w okolicy 1% i pacz pan trafili (w Hiszpanii 1,1%)
@salamander-kwarcowy mm tak jest zgodne ze lekarze kazali mi robić na cito badania ( lekarze z nfz żeby nie było że hajsy się muszą zgadzać ( ͡°͜ʖ͡°)) ponieważ oni uważają że to jebnie w listopadzie i później znów może być problem z leczeniem
@Andy_Rosenbaum: Absurdalność sytuacji, w której ktoś taki jak ty nazywa innych szurami jest dla mnie aż tak bardzo nie do pojęcia, że nawet śmiać się z ciebie nie mam siły. Lepiej skasuj tego posta, bo góra za rok wszyscy będą bekować z takich poglądów jakie tu prezentujesz, nawet ci dający ci plusy
@Andy_Rosenbaum: Poproszę o publikację o wyodrębnieniu, rozmnożeniu w warunkach laboratoryjnych Cov19 w sposób zgodny z obowiązującymi od 100 lat postulatami Roberta Kocha, najchętniej z medium/prasy która nie jest własnością Billa "ludzie to jednostki" Bramy. Inaczej szukamy czegoś co nie zostało wyodrębnione i zdiagnozowane co czyni nas........... a straszące nas media ........
#koronawirus #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
@Klepajro: ze sklepu - a często również komunikacji - skorzystać potrzebuje każdy, natomiast pójście na imprezę to już wolny wybór każdego człowieka
@Wandsbeker: Rozumiem, że maj czerwiec i lipiec to sezon grypowy :)
@dyslexia: kto malował, ten malował - WHO już w lutym (w końcu lutego) podała spodziewaną śmiertelność (IFR) w okolicy 1% i pacz pan trafili (w Hiszpanii 1,1%)