Gdy stulejarze z młodzieżówki Korwina tworzyli "superśmieszne" żarty z gwałtu, słuszne oburzenie zapanowało od prawa do lewa. Gdy przyszła położna feministka żartuje z podawania zbyt dużych dawek leków i syczy pogardą dla ciężarnych kobiet o konserwatywnych poglądach, oburza się tylko prawa strona. Nie ma zapewnień, że lewica nie gardzi ciężarnymi, a ta typiara nie powinna być dopuszczana do dzieci. Źródłem afery jest modlitwa pod szpitalem w Poznaniu. #bekazfeministek #bekazlewactwa #bekazpodludzi #4konserwy #konfederacja
@Qba1996: ale takie coś, to się zgłasza, na początek pracodawcy. Taka osoba nie powinna wykonywać takiego zawodu. No i powyższy wpis (jeżeli, to nie fejk), zagwarantuje jej zmianę branży.
@Qba1996: tak gwoli ścisłości to tego oburzenia z prawa jakoś nie pamiętam. Za to pamietam debili, którzy tamtych łebków bronili niczym niepodległości. No i "trzeba gwalcic tak aby nie zgłosiła" nijak nie wygląda na żart. Dodaj do tego że tu mamy jakiegoś anona z fejsa, a tam byli działacze partyjnej młodzieżówki.
I czy ty serio oczekujesz że każdy będzie się odcinał od każdego debila, co nawypisuje coś w necie? Czasu
@ZaplutyKarzelReakcji: ładne określenie na zapowiedź świadomego działania na szkodę pacjentów (a może nawet mordowania, do potwierdzenia przez lekarzy)
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@joyko: ale ja nie znam żadnego @print_screen kto to jest?
No ale który konkretnie? Jak nie masz linka to chociaz powiedz co w tym wpisie było
I czy ty serio oczekujesz że każdy będzie się odcinał od każdego debila, co nawypisuje coś w necie? Czasu
@ZaplutyKarzelReakcji: ładne określenie na zapowiedź świadomego działania na szkodę pacjentów (a może nawet mordowania, do potwierdzenia przez lekarzy)
Swoją drogą na swoim blogu ma napisane przyszła położna. No chyba jednak nie taka przyszła xD