Gdy stulejarze z młodzieżówki Korwina tworzyli "superśmieszne" żarty z gwałtu, słuszne oburzenie zapanowało od prawa do lewa. Gdy przyszła położna feministka żartuje z podawania zbyt dużych dawek leków i syczy pogardą dla ciężarnych kobiet o konserwatywnych poglądach, oburza się tylko prawa strona. Nie ma zapewnień, że lewica nie gardzi ciężarnymi, a ta typiara nie powinna być dopuszczana do dzieci. Źródłem afery jest modlitwa pod szpitalem w Poznaniu. #bekazfeministek #bekazlewactwa #bekazpodludzi #4konserwy #konfederacja
@niochland: zauważyłem też inną rzecz. Jak dzieje się rzecz potencjalnie szkodliwa dla wizerunku prawaków, to prawaki lecą się rejtanić i pokazywać, że oni nie są tacy. Gdy sytuacja jest odwrotna, lewaki zamilczają wszystko i robią swoje nadal. Może prawaki też powinny.
@ZaplutyKarzelReakcji: ty się wstydź mi wciskać jakieś "dośmiesznianie" sprawy. Wiem, że takie coś nie działa, choćby z historii marszu LGBT w Białymstoku. No w każdym razie nie taka była moja intencja. To jest informacja, którą usłyszałem i ją podałem.
Nadal jednak słowa lewaczki są po prostu chore. Jest bardziej posrana niż te podszpitalne krzykacze.
@Qba1996: zobaczymy jak twoja przyszła partnerka wyląduje z zagrożona ciąża na patologii ciąży i jak na nią wpłynie obecność krzykaczy z transparentami rozdartych płodów. Ciekawe czy miejsce gdzie powinna mieć spokój i brak stresu będzie przyjemniejsze ze świadomością, ze przy bierności policji ktoś inny może sobie bezkarnie manifestować na terenie szpitala a do niej nie wpuszcza nawet męża
Zobaczymy czy będziesz taki wielki moralizator i nie będziesz widział w tych
@ZaplutyKarzelReakcji: wiem, że to lewaczka, bo kojarzę ją z innych społecznościówek.
Oho, widzę, że adwokatujesz babsku zapowiadającemu podawanie zbyt dużych dawek leków odwołując się do emocji. Wiadomo, w "słusznej sprawie" się oburzyła, jej wolno. Policja powinna ich stamtąd usunąć, co uczyniła.
@Qba1996: Nic nie adwokatuje, ale w 100% rozumiem jej oburzenie. Ja sam mam podniesione ciśnienie jak słyszę znowu o tej sprawie a jeszcze bardziej jak czytam manipulatorów, którzy nazywają to modlitwa. To nawet w rozumieniu katechizmu nie jest modlitwa tylko publiczna manifestacja poglądów.
zobaczymy jak twoja przyszła partnerka wyląduje z zagrożona ciąża na patologii ciąży i jak na nią wpłynie obecność krzykaczy z transparentami rozdartych płodów. Ciekawe czy miejsce gdzie powinna mieć spokój i brak stresu będzie przyjemniejsze ze świadomością, ze przy bierności policji ktoś inny może sobie bezkarnie manifestować na terenie szpitala a do niej nie wpuszcza nawet męża
@ZaplutyKarzelReakcji: zobaczymy jak twoja partnerka po wypadku wyląduje w szpitalu i dostanie śmiertelną
@Glacial: Szkoda, ze przykład kompletnie z d--y, bo wbrew temu co ten manipulator pisze to nie była modlitwa tylko manifestacja, a to nie jest jakaś antykatolicka fanatyczka tylko kolejna oburzona zachowaniem tych ludzi.
Poza tym leki dawkuje się nie grubością wenflonu tylko podajnikiem przy tubie z lekiem. Grubszy wenflon jest po prostu mniej przyjemny
@ZaplutyKarzelReakcji: Dzisiaj "rozumiesz" i usprawiedliwiasz obłąkaną kobietę, która pragnie zabijać ludzi dlatego, ze są proliferami, jutro będziesz rozumiał człowieka, który nie chce leczyć kogoś, bo jest katolikiem
która pragnie zabijać ludzi dlatego, ze są proliferami, jutro będziesz rozumiał człowieka, który nie chce leczyć kogoś, bo jest katolikiem
@Glacial: ty chyba nie jesteś normalny. Skąd ty w ogóle sobie uroiłeś coś o zabijaniu? Ona nawet o katolicyzmie słowem nie wspomniała i kompletnie o to jej obłąkańcu nie chodziło.
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
@Qba1996: xDDDDDDD
@Qba1996: zanim zaczniesz umoralniać innych może spójrz na siebie i przestań manipulować.
Nadal jednak słowa lewaczki są po prostu chore. Jest bardziej posrana niż te podszpitalne krzykacze.
a propo
https://www.facebook.com/adrianna.miszapl
https://www.facebook.com/adriannamisza/
Zobaczymy czy będziesz taki wielki moralizator i nie będziesz widział w tych
Oho, widzę, że adwokatujesz babsku zapowiadającemu podawanie zbyt dużych dawek leków odwołując się do emocji. Wiadomo, w "słusznej sprawie" się oburzyła, jej wolno. Policja powinna ich stamtąd usunąć, co uczyniła.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ZaplutyKarzelReakcji: zobaczymy jak twoja partnerka po wypadku wyląduje w szpitalu i dostanie śmiertelną
Poza tym leki dawkuje się nie grubością wenflonu tylko podajnikiem przy tubie z lekiem. Grubszy wenflon jest po prostu mniej przyjemny
@Glacial: ty chyba nie jesteś normalny. Skąd ty w ogóle sobie uroiłeś coś o zabijaniu? Ona nawet o katolicyzmie słowem nie wspomniała i kompletnie o to jej obłąkańcu nie chodziło.
O ktory wpis ci chodzi?