Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 228
Gdy stulejarze z młodzieżówki Korwina tworzyli "superśmieszne" żarty z gwałtu, słuszne oburzenie zapanowało od prawa do lewa. Gdy przyszła położna feministka żartuje z podawania zbyt dużych dawek leków i syczy pogardą dla ciężarnych kobiet o konserwatywnych poglądach, oburza się tylko prawa strona. Nie ma zapewnień, że lewica nie gardzi ciężarnymi, a ta typiara nie powinna być dopuszczana do dzieci. Źródłem afery jest modlitwa pod szpitalem w Poznaniu. #bekazfeministek #bekazlewactwa #bekazpodludzi #4konserwy #konfederacja
Qba1996 - Gdy stulejarze z młodzieżówki Korwina tworzyli "superśmieszne" żarty z gwał...

źródło: comment_1600937135DWkzx7ahOJPlkhJ1SjUIso.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niochland: zauważyłem też inną rzecz. Jak dzieje się rzecz potencjalnie szkodliwa dla wizerunku prawaków, to prawaki lecą się rejtanić i pokazywać, że oni nie są tacy. Gdy sytuacja jest odwrotna, lewaki zamilczają wszystko i robią swoje nadal. Może prawaki też powinny.
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: ty się wstydź mi wciskać jakieś "dośmiesznianie" sprawy. Wiem, że takie coś nie działa, choćby z historii marszu LGBT w Białymstoku. No w każdym razie nie taka była moja intencja. To jest informacja, którą usłyszałem i ją podałem.

Nadal jednak słowa lewaczki są po prostu chore. Jest bardziej posrana niż te podszpitalne krzykacze.
  • Odpowiedz
@Qba1996: zobaczymy jak twoja przyszła partnerka wyląduje z zagrożona ciąża na patologii ciąży i jak na nią wpłynie obecność krzykaczy z transparentami rozdartych płodów. Ciekawe czy miejsce gdzie powinna mieć spokój i brak stresu będzie przyjemniejsze ze świadomością, ze przy bierności policji ktoś inny może sobie bezkarnie manifestować na terenie szpitala a do niej nie wpuszcza nawet męża

Zobaczymy czy będziesz taki wielki moralizator i nie będziesz widział w tych
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: wiem, że to lewaczka, bo kojarzę ją z innych społecznościówek.

Oho, widzę, że adwokatujesz babsku zapowiadającemu podawanie zbyt dużych dawek leków odwołując się do emocji. Wiadomo, w "słusznej sprawie" się oburzyła, jej wolno. Policja powinna ich stamtąd usunąć, co uczyniła.
  • Odpowiedz
@Qba1996: Nic nie adwokatuje, ale w 100% rozumiem jej oburzenie. Ja sam mam podniesione ciśnienie jak słyszę znowu o tej sprawie a jeszcze bardziej jak czytam manipulatorów, którzy nazywają to modlitwa. To nawet w rozumieniu katechizmu nie jest modlitwa tylko publiczna manifestacja poglądów.
  • Odpowiedz
zobaczymy jak twoja przyszła partnerka wyląduje z zagrożona ciąża na patologii ciąży i jak na nią wpłynie obecność krzykaczy z transparentami rozdartych płodów. Ciekawe czy miejsce gdzie powinna mieć spokój i brak stresu będzie przyjemniejsze ze świadomością, ze przy bierności policji ktoś inny może sobie bezkarnie manifestować na terenie szpitala a do niej nie wpuszcza nawet męża

@ZaplutyKarzelReakcji: zobaczymy jak twoja partnerka po wypadku wyląduje w szpitalu i dostanie śmiertelną
  • Odpowiedz
@Glacial: Szkoda, ze przykład kompletnie z d--y, bo wbrew temu co ten manipulator pisze to nie była modlitwa tylko manifestacja, a to nie jest jakaś antykatolicka fanatyczka tylko kolejna oburzona zachowaniem tych ludzi.

Poza tym leki dawkuje się nie grubością wenflonu tylko podajnikiem przy tubie z lekiem. Grubszy wenflon jest po prostu mniej przyjemny
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: Dzisiaj "rozumiesz" i usprawiedliwiasz obłąkaną kobietę, która pragnie zabijać ludzi dlatego, ze są proliferami, jutro będziesz rozumiał człowieka, który nie chce leczyć kogoś, bo jest katolikiem
  • Odpowiedz
która pragnie zabijać ludzi dlatego, ze są proliferami, jutro będziesz rozumiał człowieka, który nie chce leczyć kogoś, bo jest katolikiem

@Glacial: ty chyba nie jesteś normalny. Skąd ty w ogóle sobie uroiłeś coś o zabijaniu? Ona nawet o katolicyzmie słowem nie wspomniała i kompletnie o to jej obłąkańcu nie chodziło.
  • Odpowiedz