Aktywne Wpisy

Zopyross +22
Coraz częściej widzę oferty sprzedaży domów jednorodzinnych zakładających wymianę za mieszkanie i dopłatę albo dwa mieszkania. Za takimi wariantami kryją się dramaty rodzinne, pewnie chłop stawiał duży dom z myślą, że się tu jeszcze wnuki odchowają a tymczasem córka z synem trochę podrośli, dowody z urzędu odebrali i zakomunikowali, że się wyprowadzają a najlepiej to im mieszkanie w centrum gdzieś kup
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
źródło: dzci
Pobierz
Angi_Angel +2
#samotnosc #randkujzwykopem #zwiazki
Pracuję na sklepie gdzie ludzie często podają swój numer telefonu na kasach. Jak myślicie jak bardzo głupi jest pomysł by w ten sposób napisać do jakiejś dziewczyny?
Pracuję na sklepie gdzie ludzie często podają swój numer telefonu na kasach. Jak myślicie jak bardzo głupi jest pomysł by w ten sposób napisać do jakiejś dziewczyny?

Plotki z #reddit
W sumie, premiera została przyspieszona na 10 listopada...
@Policjant997: tylko ubisoftu? Juz byla mowa dzisiaj o SEGA, i cos tam jeszcze, od razu caly rynek wykupia zeby dawac gierki po 4zl, takie dobrodzieje xD
Oprócz AC do game passa dołączyłoby jeszcze: Destiny 2: Beyond Light, Gears Tactics oraz Dirt 5.
Ale ile w tym prawdy?
@Policjant997: tutaj by juz poteznie wstrzasneli nawet i mna, bo jestem fanbojem asasynow, i jesli mialby byc day one w gamepasie, a sony dalej pluc mi w morde cena 260zl, to... ogralbym go na tablecie jebiac japoncow pod nosem :D
@polmen89: nie no mi chodzilo czy na reddicie dawali jakies zrodlo, czy jakis random sobie aby napisal co mu slina przyniosla na jezyk, wzglednie klawiature :)
źródło: comment_1600808259vE22zb1cGoqDVjAqqk55UM.jpg
PobierzRaczej myślę, że kupią jeszcze z 2-3 mniejsze studia "jednego hitu" niż jakaś większą ekipę. Bardziej bym stawiał np. na 11bit studios, tym bardziej że frostpunk tak długo się w gamepass trzyma. Dodatkowo 11bit robi gry nieco innego rodzaju niż pozostali, z ciut cięższym klimatem więc
Najbardziej prawdopodobne, spośród tych szalonych hipotez jest to, że AC Valhalla będzie przez kilka miesięcy w Game Passie, jak RDR2.
A gdyby serio mieli jeszcze jakieś studia wchłaniać, to ja obstawiam Techland ze swoim Dying Light. Plotki na ten temat już od pół roku się pojawiają, ale sam Techland je zdementował.