@Just666: Moze za czasów jak ja organizowałam, nigdy nie miałeś czasu, nick cos kojarze, ja sie teraz wyprowadziłam kawałek od wawy i mam gowniana sytuacje finansowa wiec rzadko tam jezdze, ale jak mi sie poprawi, musze przypomnieć sobie jak to fajno bylo sie ustawiać :D
@SeekSouls pewnie trochę postoimy i pogadamy więc spoko potem jakas mała lanserka po mieście. Ja też tak około 24 muszę wracać, bo w sobotę rano wyjazd mam.
wołam całą listę osób którą posiadam:
@aloszkaniechbedzie @ArekJ @rodorn @kaleklol @parhelia @mpisz @heavybreathing @minusuj @pussyrider @Maxxxiuuu @Husejnow @Euphor @D3lt4 @robaczek147 @lsrrdc @Przepiorek @Tezluar @stahustahowski @mmddss @Tino @Klejnot_nilu @artur200222 @veranoo @FREEQ @malinq @kubelt @pulse @mtriciak33 @yourvictim @Zrobiony_bobr @Just666 @Kopamatakawapl @paprykarzszczecinski1 @lewymaro @200wewisni @kamilbrawo2
@panwieczernik @login_zajety_sic @witekwg @vans @D4kai @DigitalGirl @xjot @Zerp @Mikolev @Akirra @Leniek @pesotto @Testobiron @adamski-xox
@Testobiron: Ciebie też wołam :P
@HornisseBRD: Halo Panie. To do Ciebie pytanie nt jak długo tam będziecie i jaki plan dalej :P
@SeekSouls: ja na ciebie poczekam i do północy uwu