Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +64
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: comment_1600675178RLgWYI55sshBIjiEeQWoRk.jpg
Pobierz@Fighter_forGlory: Tak, nie ma miejsca na takie rytuały w społeczeństwie które dąży do równouprawnienia, bo to umacnia podejście że "równo tam gdzie wygodnie, ale tradycyjne uprzywilejowanie pozostawmy".
@krzysztof-jarzyna-ze-szczecina: @ozyrus:
Właśnie ten mały czarodziej będzie obracal dziewczynami na prawo i lewo, on od małego wie jak postępować z kobietami, ze warto być gentelmenem, szanować je, kokietować, prawić komplementy, przepuszczać w drzwiach.
To jest naprawdę niewiele, parę małych gestów, slow i pewne zachowania do tego i nagle ten koleś staje się Super partia dla dziewczyn.
Jak