Aktywne Wpisy
Mannequeen +2
Mirasy mam zagwozdke.
Poznałam na tinderze chłopaka, było kilka spotkań na których po prostu chodziliśmy jeść i gadaliśmy.
Na ostatnim spotkaniu miał zostać u mnie na noc. Siedzieliśmy na kanapie i oglądaliśmy the office z laptopa, który trzymałam na kolanach.
W pewnym momencie zaczęliśmy się całować, ale ze Siedzieliśmy obok siebie ramię w ramię to musiałam bardzo wykręcać głowę xd więc zdjęłam lapka z kolan, żeby nie spadł na ziemię (macbook, więc
Poznałam na tinderze chłopaka, było kilka spotkań na których po prostu chodziliśmy jeść i gadaliśmy.
Na ostatnim spotkaniu miał zostać u mnie na noc. Siedzieliśmy na kanapie i oglądaliśmy the office z laptopa, który trzymałam na kolanach.
W pewnym momencie zaczęliśmy się całować, ale ze Siedzieliśmy obok siebie ramię w ramię to musiałam bardzo wykręcać głowę xd więc zdjęłam lapka z kolan, żeby nie spadł na ziemię (macbook, więc
KorczakBHP +871
Witam Mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteśmy tu nowi więc jeszcze się nie znamy.
Wiem, ze nikogo to nie interesuje wiec opowiem szybko. Jesteśmy firmą która zajmuje się sprzedażą odzieży roboczej i akcesoriów BHP ale znajdziecie u nas też np. wodery dla #wedkarstwo. . Jesteśmy jeszcze słabi w wykop ale wiemy co Mirasy lubią najbardziej. (。◕‿‿◕。)
Z okazji #dziendziecka i
Jesteśmy tu nowi więc jeszcze się nie znamy.
Wiem, ze nikogo to nie interesuje wiec opowiem szybko. Jesteśmy firmą która zajmuje się sprzedażą odzieży roboczej i akcesoriów BHP ale znajdziecie u nas też np. wodery dla #wedkarstwo. . Jesteśmy jeszcze słabi w wykop ale wiemy co Mirasy lubią najbardziej. (。◕‿‿◕。)
Z okazji #dziendziecka i
Jestem #niebieskipasek lat 26 i wyjaśnijcie mi jedną rzecz w relacjach z różowymi. Jeżeli chodzi u mnie o poziom uwagi to akurat narzekać nie mogę i tutaj jest chyba problem ponieważ większość kobiet jakie spotykam, takie w moim wieku i młodsze gdy przypadkiem gdzieś zagadam lub nawet same zaczynają flirtować, wydaje się wszystko spoko aż z drugiej ręki (często FB albo gdzieś na mieście zobaczę) dowiaduję się że taka jest już w związku, często długoletnim i mnie traktuje jako ten drugi czyli "bolec na boku". Czym to jest spowodowane że właśnie największe zainteresowanie mam wśród tych zajętych? Dochodziło do takich absurdów że w przypadku tych które często widywałem potrafiły być na przykład zazdrosne że rozmawiam i żartuję sobie z inną, czy jak jakaś ładniejsza tylko patrzyła w moją stronę mimo że ona sama była w związku i ja o tym wiedziałem. To są sporadycznie przypadki i przez ostatni rok dwie takie spotkałem.
Z kolei gdy próbowałem coś działać z tymi wolnymi to zwykle się mnie wstydziły i było dużo kłopotów więc prędzej czy później odpuszczałem.
Czym to jest spowodowane?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bolecnaboku #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f678078f49ad326e7b1a73c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: Raczej nie bo te co znałem zwykle zarabiały podobnie lub nawet trochę więcej a ja sam mam bardziej przeciętne zarobki.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri