@PanPrezes_PL: pokusa analu z kolegami jest tak wielka przy rzekomej sile rodziny, ze az musza demonstrowac, ze oni wcale nie lubia w dupe. czego nie rozumiesz, lewaku?
@PanPrezes_PL jeżeli masz kompleksy to się stąd wyprowadź. Uwierz mi, że oprócz pajaców na wykopie i dzieciaków robiących memy nikt kto byl w Białymstoku nie uważa tego miasta za zacofaną dziurę.
@PanPrezes_PL: podoba mi się ten baner czy to absurd że chcemy żyć normalnie. Czy ktoś im zmusza do bycia homo ? Bo póki co to oni chcą ustawiać innych ludzi do życia tak jak oni chcą
@PanPrezes_PL obrażać? :D to zwykły trol nawet bym z nią nie dyskutował, nie ma sensu. Ty zato kreujesz swój światopogląd bazując jedynie na tym co ludzie piszą w internecie. Byłem w każdym mieście wojewódzkim w Polsce, mam porównanie i rozmawiałem z wieloma ludźmi, którzy tutaj byli. Uwierz, że Białystok wypada na prawdę dobrze. Oczywiście są prawaki jak wszędzie ale jest tez o wiele mniej patalogii. W Bstoku można na prawdę czuć
@matus112: Absolutnie źle mi się nie mieszka w Białymstoku i bardzo lubię to miasto. Po prostu mam alergię na ludzi którzy potrafią tylko myśleć w skrajnościach
@BT56: Gościu kwalifikujesz się na leczenie do Choroszczy, i to nie jest żart , to jest straszne, z czego ty niby jesteś tak dumny, że narzucacie ludziom jak mają żyć ???
@BT56: podoba mi się ten baner czy to absurd że chcemy żyć normalnie. Czy ktoś was zmusza do bycia homo ? Bo póki co to wy chcecie ustawiać innych ludzi do życia tak jak wam się podoba
@matus112: no właśnie problem w tym że takich ludzi w innych miastach wojewódzkich jest garstka, a tu jest jakieś zatrzęsienie, dopóki się nie zbiorą w kupę to tego nie widać u nas. Wątpię czy w takim Poznaniu zebrało by się więcej niż kilkanaście osób na takim marszu...
@matus112 też byłem i też uważam Podlasie, Lubelskie i Podkarpacie (z którego pochodzę) za zacofaną Polskę klasy C, w której żyją jedynie ludzie, którym się w życiu nie udało i nie dali rady z tych dziur wyjechać i mentalnie zostali w ciężkim średniowieczu. Mnie tez nazwiesz trollem?
Ale jesteś głąbem..
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zauważ też, że ma skasowany poprzedni komentarz.