Aktywne Wpisy

lepaq +28
Czuję zapach tego zdjęcia.
źródło: 1000024314
Pobierz
magdalena-gaska +30
Który to lvl psiarstwa jak kupujesz swojemu psu zabawki do ruuchania?
#dogpill
#dogpill
źródło: temp_file5793714771568757187
Pobierz

źródło: comment_1600498631RHtJJjWtnzsnzrozSjY01A.jpg
PobierzJak ci zbanują konto na FB za "niepoprawne" poglądy z ich wizja i stracisz dostęp do obsługi swojej "taniej" zabawki to ciekawe czy dalej będziesz bronił cenę mając wtedy drogą podstawkę pod papier.
Wchodzenie obecnie w ten produkt Facebooka dla kogoś świadomego z czym to się wiąże to też niezła loteria.
HP to następny krok z tą rozdzielczością która to obecnie, oprócz odświeżania, jest największym problemem VR.
Porównywanie cen tych okularów to pomyłka patrząc na ich parametry.
To coś jak analiza czemu więcej się sprzedaje skody niż droższego
Moja teza jest taka, że
Jak ci zbanują konto na FB za "niepoprawne" poglądy z ich wizja i stracisz dostęp do obsługi swojej "taniej" zabawki to ciekawe czy dalej będziesz bronił cenę mając wtedy drogą podstawkę pod papier.
@m0rgi: A to oprócz konta wymagają publikacji poglądów?
Dalsze kroki co z tym mogą robić już sobie sam dopowiedz gdyż mi to wystarczy by to rozwiązanie porzucić.
Dobrze, że chociaż dali czas do 2023 to jest czas by coś lepszego wyszło.
@zrakiep: Dalej VR to gadżet technologiczny i nie spodziewał bym się specjalnego wzrostu sprzedaży w związku z ceną Q2.
Ludzie którzy chcieli mieć VR mieli dużo okazji na jego zakup i mało kto zmienia na następne generacje gdyż różnice które wprowadzają nie
Widać, że bronisz czegoś co sam ostatnio kupiłeś więc na siłę szukasz rozwiązania czegoś co od początku nie powinno być problemem.
@m0rgi: mam fb na ktorym nic nie ma, jest puste, zadnych lajkow, zadnych polubien. Uzywam do komunikacji i do oculusa.
@m0rgi: no patrz, jestem w tym samym punkcie obecnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie rozumiem tylko po co się oszukujecie i tworzycie po kilka kont jak i tak one wszystkie są z wami powiązane.
@m0rgi: nawet jak nie masz u nich konta, to maja sporo danych na Twoj temat. Zeby unikac sledzenia musialbys sie odciac od neta calkowicie, a i tak predzej czy pozniej zacznie sie, o ile juz
Porównywanie questa 2 do G2 to też straszna głupota. Po pierwsze cena, a po drugie inny target.. oculusy to też google bezprzewodowe i nie wymagające pc...