Aktywne Wpisy
wykop +26
Dzień dobry, Wykopowicze \ (•◡•) /
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
Mirki, szukam filmu na wieczór, najlepiej o fabule klasycznej i nietuzinkowej. Powinien mieć porywający wstęp, zmysłową fabułę, wdzięczny sposób prowadzenia dialogów, nienachalnych bohaterów. Jednym słowem; powinien być kwintesencją kinematografii.
W ostateczności przyjmę propozycję jakiejś komedii.
#kino #filmy #filmnawieczor
W ostateczności przyjmę propozycję jakiejś komedii.
#kino #filmy #filmnawieczor
#!$%@? jej tym łeb i czegoś ją tym nauczysz moze nie zdradzi kolejnego w przyszlosci
trzymaj sie miras
Komentarz usunięty przez autora
"ty #!$%@??"
I niech zgadne, chciala byc szczera, i ma nadzieje ze wybaczysz, i to nie koniec zwiazku wedlug niej?
Ten
@noelo_cohelo: To jest mierna zarzutka i tyle xD Nikt z normalnym umysłem nie wrzuca takich osobistych spraw na wykop ani na #!$%@? reddit czy Facebook. I nikt nie przyznaje się do zdrady pisząc po prostu eske "Zdradziłam cię", litości.
a ten SMS "odpisz bo będę się #!$%@?ć a ja tego nie chcę"? xd też fejk & bait?
@noelo_cohelo: A #!$%@? wie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja oceniam po wykopie, tutaj codziennie mamy inną odmianę "Patrzcie tu jest 100% legit no fake wiadomość że zdradziła mnie laska/facet".
Komentarz usunięty przez autora
@Loyalis: Okej przesadziłem z tym "nikt nie przyznaje się". Ale nadal twierdzę że pranie swoich osobistych brudów i sytuacji na portalu ze śmiesznymi obrazkami jest dziwne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ok
@MrFisherman: Niech się sama spakuje. Miejcie ludzie jakąś godność xD
@Poitrus: zwierzęta, tfuu!