Aktywne Wpisy
pieknylowca +7
publikowanie takich filmow to jest idiotyzm (no ale czego sie spodziewac po wiadomo kim) - przeciez to tylko woda na mlyn dla ruskich, dodatkowo przeciez jesli beda wiedziec ze po zlapaniu beda zabijani to nie beda chcieli sie poddawac skoro poddanie sie=smierc to beda woleli walczyc do ostatniego naboju. (ps nawet jesli to wagner to i tak stosuje sie wobec nich prawo miedzynarodowe) #rosja #wojna #ukraina

#przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #youtube #polska
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś
NIEZMIERNIE WKKU#RWIA mnie fakt, że tiktokerki/yutuberki/instagramowiczki z milionem subów wycierają sobie mordy fobią społeczną. Te ### pokazują LITERALNIE każdy moment swojego życia publicznej widowni, a będą pieprzyć coś o lęku xD nie no nie wyczymie... To samo z depresją. Kanały po milionów subów i codziennie vlog jakiś nagrany, a tymczasem osoby z prawdziwą depresją i fobią społeczną zdychają w swoich piwnicach od czasu do czasu pisząc jakiś

Rozumiem część ludzi, którzy mają daleko na uczelnię - mam na myśli naprawdę daleko - i zjazdy na 2 dni mogą być dla nich problematyczne, ale reszta?
Reszta to banda debili którzy wyczaili, że na studiach zdalnych mogą #!$%@?ć szajs i, i tak wyjdą ze średnią 4.0+ bo #!$%@? będą ściągać z internetu odpowiedzi, albo ktoś będzie pisał za nich kolokwia.
Na #!$%@? taka banda zjebów w ogóle poszła na studia?
Jak ja #!$%@? gardzę takimi #!$%@? nieukami-przygłupami.
#zalesie
#studbaza
#gownowpis
@Sierzant_Stuleja: po papierek :)