Aktywne Wpisy
WielkiNos +524
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
robert5502 +169
24 listopada 2009 roku John Edward Jones tragicznie stracił życie w jaskini Nutty Putty po wstrząsającej 28-godzinnej męce.
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
Jak wiecie - SBD to sprzęt klasy premium do trójboju. Niestety polski dystrybutor to totalny Janusz (Herkules Klasyk Mirosław Łukasiuk). Także ostrzegam z zamawiania z tej strony https://sbd-polska.pl i już lepiej cierpliwie zrzucić się z kimś na przesyłkę zza granicy. Zamawiało tam dziesiątki znajomych, każdą sprawę mamy udokumentowaną wraz ze zdjęciami; to co się tam wyczynia przekracza ludzkie pojęcie; u mnie 2 lata temu było to:
- Naliczanie dodatkowych/podwójnych opłat za przesyłkę, gdy kupowałem pas, nie dośc, ze zapłaciłem na stronie, to jeszcze musiałem przy odbiorze kurierowi
- Zarówno pas i jak i drugie zamówienie z neoprenami pół roku później musiałem prosić e-mailami, aby zostało łaskawie wysłane, chyba właściwie raz na X-XX dni patrzy czy ktoś tam zapłacił za zamówienie; #!$%@? ma na e-maile/telefony, zawsze czas oczekiwania 2-3 tygodnie
- Dostałem pas w kartonie po śledziach, który pachniał śledziami (śmieszna sprawa, gdy kupujesz pas za 1000 PLN), neopreny w kartonie po kwiatach
Moi znajomi mieli wszyscy podobne problemy, a teraz sytuacja z rysunku poniżej - xD no nie mówiac, ze sprzedaje coś czego nie posiada. Pisaliśmy kilka e-maili przez lata do glównego SBD i zawsze kończyło się jedynie odpowiedzią, ze dystrybutor zostanie pouczony bla bla bla jak widać dalej #!$%@? jajca, dlatego ja nic stamtąd nie tykam, niech każdy sobie sam oceni i przemyśli.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #trojboj #sbd #sbdpolska
Maja spory asortyment sbd a do tego inne marki (np pasy titan longhorn - wg mnie lepsze niż sbd a do tego trochę tańsze)
@wykopowy_tester: a zamawiałeś tam coś z SBD? Bo chcę zamówić pas, ale w opisie ma to: