Wpis z mikrobloga

Takie małe ostrzeżenie, bo sprawa trwa lata

Jak wiecie - SBD to sprzęt klasy premium do trójboju. Niestety polski dystrybutor to totalny Janusz (Herkules Klasyk Mirosław Łukasiuk). Także ostrzegam z zamawiania z tej strony https://sbd-polska.pl i już lepiej cierpliwie zrzucić się z kimś na przesyłkę zza granicy. Zamawiało tam dziesiątki znajomych, każdą sprawę mamy udokumentowaną wraz ze zdjęciami; to co się tam wyczynia przekracza ludzkie pojęcie; u mnie 2 lata temu było to:

- Naliczanie dodatkowych/podwójnych opłat za przesyłkę, gdy kupowałem pas, nie dośc, ze zapłaciłem na stronie, to jeszcze musiałem przy odbiorze kurierowi
- Zarówno pas i jak i drugie zamówienie z neoprenami pół roku później musiałem prosić e-mailami, aby zostało łaskawie wysłane, chyba właściwie raz na X-XX dni patrzy czy ktoś tam zapłacił za zamówienie; #!$%@? ma na e-maile/telefony, zawsze czas oczekiwania 2-3 tygodnie
- Dostałem pas w kartonie po śledziach, który pachniał śledziami (śmieszna sprawa, gdy kupujesz pas za 1000 PLN), neopreny w kartonie po kwiatach

Moi znajomi mieli wszyscy podobne problemy, a teraz sytuacja z rysunku poniżej - xD no nie mówiac, ze sprzedaje coś czego nie posiada. Pisaliśmy kilka e-maili przez lata do glównego SBD i zawsze kończyło się jedynie odpowiedzią, ze dystrybutor zostanie pouczony bla bla bla jak widać dalej #!$%@? jajca, dlatego ja nic stamtąd nie tykam, niech każdy sobie sam oceni i przemyśli.

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #trojboj #sbd #sbdpolska
Kasahara - Takie małe ostrzeżenie, bo sprawa trwa lata

Jak wiecie - SBD to sprzęt ...

źródło: comment_1600270016c1CJciA0CFb5kCA7tuwvtC.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz