Wpis z mikrobloga

@Patol0g: Grałem lata temu i z tego co pamiętam korzystałem z takich, nie pamiętam nazw modów:
1. Szybka podróż z każdego miejsca.
2. Zmodyfikowana mapa/minimapa. Mapy były czytelniejsze, dało się m.in. wyświetlić wszystkie questy, a nie tylko aktywny w danej chwili.
3. Automatyczne zbieranie przedmiotów w pobliżu Geralta. Ręczne zbieranie lootu było uciążliwe.
  • Odpowiedz
@Patol0g: Mody na fajkę, wędkę i flet ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nieśmiertelność też sobie włączasz?

@HumanBeing: Konieczność częstszego wracania z zebraną bronią, czy innymi rzeczami do skrzynki bądź kupca przy drugim i kolejnym podejściu nie jest żadnym zagrożeniem, nie jest też raczej uatrakcyjnieniem. Osobiście z tego moda nie korzystam (przy czym obecnie gram NG+, a więc zacząłem z wyższym limitem wagi), ale rozumiem i
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Jan_K: zbieranie pierdół w ng+ raczej nie ma sensu, ja po skończeniu gry i dodatków miałem na koniec jakieś 200k koron, full zaklinacza, najlepsze eq wiedźmińskie i tyle rzeczy do craftingu że mógłbym narobić eq dla całego garnizonu armii nilfgaardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@HumanBeing: ja też myślałem że mam kupę kasy i towaru a potem postanowiłem zrobić wszystkie wiedźmińskie zbroje i miecze na poziomie arcymistrzowskim ... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Patol0g: -grafika
-wyświetlanie wszystkich questów na mapie ( meeeeega sprawa )
-poprawione wizualnie niektóre zbroje wiedźmińskie ( m.in. zestaw gryfa bez wystającego bebecha, lepsze kolory, kot bez kaptura i takie tam )
-więcej krwi

i przy ostatnim przejściu możliwość stawiania większych pieniędzy w gwincie - co jednak trzeba przyznać było zwykłym cheatem bo za jedną grę można było zgarnąć 1 000 koron :P
  • Odpowiedz