Aktywne Wpisy
Feijoa +1
Czy tylko mi ciągle zdarzają się takie chore akcje na drodze, czy może ludzi w tym kraju już kompletnie popaprało? Wczoraj jakiś chłopak próbował mnie przejechać na pasach, a w sobotę jakaś dziewczyna tak bardzo próbowała na mnie najechać, że aż nie wyrobiła się na zakręcie i musiała wycofać. Ja nie jeżdżę jakoś dużo, ale takie chore akcje zdarzają mi się nagminnie - np. jakaś kobieta dosłownie próbowała mnie staranować na pustym
MajsterZeStoczni +112
Zmagam się od ponad 20 lat z depresją, Moja matka kończy za kilka dni 60 lat. Kupiłem jej smartwatch i oprócz tego stwierdziłem, że zrobie coś sam,od lat wiedziałem, że lubi Słoneczniki van Gogha, to namalowałem po swoemu
#depresja #tworczoscwlasna
#depresja #tworczoscwlasna
Ja zaczynam.
Papierowa słomka w mcdonald
#niewiemjaktootagowac #mcdonalds
@Ancymoon1 Po co wydajesz bzdury jak nie korzystasz z takich napojów? Idź sobie zamów napój w maku i spróbuj wypić bez słomki. Albo się nażresz lodu i cały ryj sobie zmrozisz, albo będziesz siorbał jak debil próbując nie wciągnąć kostek.
Nie mówiąc że ze 3/4 zamówień w maku to drive thru. Picie bez słomki
Jakie mnożenie bytów nad potrzeby? Ja właśnie mam potrzebę mieć wszystko elegancko na meilu i sobie oszczędzić i jeszcze żyć ekologicznie, ktoś ma mniej ekologiczną i bardziej kosztowną potrzebę to niech płaci pełną cenę a nie mi zniżki zabierasz
Komentarz usunięty przez autora
ale jak normalnir przez nie pijesz to mozna ich uzywac caly czas