@Wandsbeker zależy czy przedlift czy po i jaka generacja? Miałem w211 w212 i w213 A teraz f10 i wolałbym chyba merca w213, a jak f10 polift to fke niż w212. W mercu 9g tronic robi robotę
@Palladyn400: Co masz na myśli powrót do świetności? Fakt, że F10 kapryśne, ale na wygląd mi się o wiele bardziej podoba. Zupełnie inaczej niz E60 w stosunku do W211, gdzie okular jest naprawdę ładny.
@patryk-hukalowicz: Był kiedyś W124 jeżdżący w nieskończoność, produkowany ze sporym zapasem materiałowym. Po nim był spadek jakości ( Mercedes chciał zacząć zarabiać więcej) przez jakość blach, lakieru i zabezpieczenia antykorozyjnego czyli mój ukochany W210. Mam takiego więc wiem co mówię ;p Potem jakość się poprawiła ale pojawiło się sporo kapryśnej elektroniki. A W212 to prawdziwy Mercedes, nie rdzewieje, na taksówkach robi potężne przebiegi. Wiadomo, że idealny nie jest ale najbliżej mu
Osobiscie bardziej sie przychylam w strone Merola ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #bmw #mercedes #motoryzacja
Co lepiej kupic
Potem jakość się poprawiła ale pojawiło się sporo kapryśnej elektroniki. A W212 to prawdziwy Mercedes, nie rdzewieje, na taksówkach robi potężne przebiegi. Wiadomo, że idealny nie jest ale najbliżej mu