Aktywne Wpisy
Ej, chłopy, a wy wiecie jak n0rmiki to robią, że zawierają związki z babami?
Bo na dobrą sprawę, to ja w wieku 33 lat nie mam pojęcia o tym, jak n0rmany od takiej luźnej znajomości i small talku przechodzą do takiej fazy, że są w związku z jakimś loszyskiem.
Jako spierdon nigdzie nie wychodzę, nie mam znajomych i nie byłem nigdy świadkiem rozwoju n0rmickiej znajomości o charakterze międzypłciowym
#przegryw #przegrywpo30tce
Bo na dobrą sprawę, to ja w wieku 33 lat nie mam pojęcia o tym, jak n0rmany od takiej luźnej znajomości i small talku przechodzą do takiej fazy, że są w związku z jakimś loszyskiem.
Jako spierdon nigdzie nie wychodzę, nie mam znajomych i nie byłem nigdy świadkiem rozwoju n0rmickiej znajomości o charakterze międzypłciowym
#przegryw #przegrywpo30tce
Linnior88 +7
Szukam męża od lat 18 do lat 100
Ja panna 26 lat lat nie pijąca nie paląca , posiadam 2 małe koty oraz stabilna pracę , uzębienie pełne
Ty : nie palący nie pijący nie bijący
Proszę tylko o poważne kandydatury
Ja panna 26 lat lat nie pijąca nie paląca , posiadam 2 małe koty oraz stabilna pracę , uzębienie pełne
Ty : nie palący nie pijący nie bijący
Proszę tylko o poważne kandydatury
#logikarozowychpaskow #bekazfeministek
@cytmirka:
Komentarz usunięty przez autora
@cytmirka: No i wlasnie w tym jest problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cytmirka: pewnie jakby to byl jakis Chad albo 190cm/25cm/25k Alvaro z hiszpanii to bys mu obciagnela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cytmirka: nie do końca. Chodzę w spodniach slim, ale z jednej strony portfel, z drugiej telefon i ni ma #!$%@?, żeby odcisnął się jakiś kształt. ( ͡° ͜ʖ ͡°)