Aktywne Wpisy
w_glab_przeszlosci +794
Kult wódy na wsi to chyba najgorsza zaraza. Ja osobiście nie piję od kilka lat i to nie po jakichś tam przejściach tylko po prostu popiłem trochę jako nastolatek i widziałem, że alkohol mi nie służy, bo mam słaby żołądek więc w ogóle przestałem pić. Oczywiście dla wszystkich wokół to jest jak jakaś niepełnosprawność. Patrzą na mnie ze zdziwieniem, zachęcają. Młodzi, starzy, bez różnicy. Nawet moja babka, która całe życie męczyła się
kodecss +138
#zalesie #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow
Tylko moja różowa jest taka?
Mamy zmywarkę - w końcu.
No i ona to traktuje jakby to była jakiś czarna dziura
- naczyń można #!$%@?ć ile się chce, jak się chce - potem się 1/3 nie domywa
- w przegrodzie na sztućce da talerze, a w przegrodzie na kubki da talerze jak sie jej trafi
- wraz z naczyniami wrzuca do zmywaki tony żarcia, nawet nie strzepuje resztek do
Tylko moja różowa jest taka?
Mamy zmywarkę - w końcu.
No i ona to traktuje jakby to była jakiś czarna dziura
- naczyń można #!$%@?ć ile się chce, jak się chce - potem się 1/3 nie domywa
- w przegrodzie na sztućce da talerze, a w przegrodzie na kubki da talerze jak sie jej trafi
- wraz z naczyniami wrzuca do zmywaki tony żarcia, nawet nie strzepuje resztek do
Dzień doberek, pora się ruszyć bo już 07:02:03, Poniedziałek, 14 września 2020. Imieniny: Roksany, Bernarda, Cypriana. Słońce wstało dziś o 06:18. Będzie oświecało nas 12 godzin i 48 minut, w zenicie znajdzie się o 12:42 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 19:06. Ciemna noc zapadnie o 20:26, ale gwiazd można wypatrywać od 19:42.
Hej, ho, hej, ho do Ikei by się szło ( ͡° ͜ʖ ͡
Dzień dobry! Dzisiaj poniedziałek, jest słonecznie i ciepło więc fajnie. Na budowie kolega szarpnął koparką za rurę z gazem, ewakuacja i czekam co dalej. Takie uroki poniedziałku ¯_(ツ)_/¯ Mam nadzieję że u Was zacznie się lepiej ten tydzień.
Smacznych posiłków i miłego dnia! Hej!
Dziś znów króciutko, bo trzeba ogarnąć kilka spraw. @algus: Zawsze znajdzie się coś do zrobienia ;-)
Na dziś leci Wulf, bo grając
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo
@Hansim33 @wyinwidualizowany
No dobra, pora wstawać. Pranie zrobić, bo niebieski wczoraj wrócił i mi zapełnił kosz na pranie. Wyprasować poprzednie pranie. Ja wiem, że niby nie muszę, ale przez całe życie matka mi do głowy
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @petla_sprzezenia: @nivenerr @omi-omi: @keisezrG: @smutny_kojot: @TullamoreD: @Hansim33:
Siemka wszystkim, wróciłem z wyjazdu kawalerskiego. #!$%@?ło się, ale to kawalerski i musiało się #!$%@?ć
Dzień dobry po chyba tygodniu nieobecności, nic się u mnie ciekawego nie działo, to j nawet nie chciało mi się zaglądać co się w internecie dzieje, teraz biorę się za nadrabianie wpisów i mam do dokończenia ostatnie sprawozdanie w tym semestrze. Miłego dnia.
Ech, cieszyłam się po wypłacie, ale potem zapłaciłam wszystkie rachunki i znowu smuteczek. Do tego uczelnia planuje zaledwie 3 zjazdy, a mimo to trzeba płacić co miesiąc przez cały semestr xD piękna pogoda dzisiaj w Poznaniu, a jak ktoś na 6 rano do roboty (jak np. Ja) to mógł zobaczyć wydarzenie astronomiczne jedyne w swym rodzaju gdyż Wenus nie była jeszcze tak blisko Księżyca ( ͡° ͜ʖ ͡°
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ja jeszcze niedospany (usnąłem po 2:00 miejscowego, żona jeszcze (!) godzinę później, wstaliśmy już przed 8 rano). Dziś dzień aklimatyzacji, ja jestem dalej wypompowany, nie mam nawet ochoty jeść (czyt. jest źle). Ale
Dzień dobry (。◕‿‿◕。)
Dzień dobry :) wpadłam podpisać listę, poczytać co dobrego u Was słychać.
U mnie poniedziałek dobrze prognozuje tydzień więc wszystko na swoim miejscu, tak jak lubię najbardziej.
Z nowości to chyba czas zaplanować jakiś zestaw aktywności fizycznych.