Aktywne Wpisy
Jak wystruchnąć na dudka pośrednika #nieruchomosci w prosty sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo

dawid131 +87
Mireczki i Mirabelki wygrałem w totolotka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
źródło: IMG_20251220_165115416_HDR
Pobierz

Macie jakieś porady gdzie szukać takich ofert, na co zwrócić uwagę? Interesuje mnie rata do 1250 zł / msc, wpłata własna do 10% wartości samochodu (gdzie nie chciałbym przekraczać 100 000 zł), umowa na 36 / 48 msc, najlepiej z limitem kilometrów do 10 000 (będę jeździł tym autem głównie po mieście z nielicznymi wyjazdami wakacyjnymi, a szkoda mi przepłacać w ratach za niewykorzystane kilometry).
#pytanie #kiciochpyta #leasing #leasingkonsumencki #samochody #finanse #pieniadze
Własnie to jest w masterlease i jest to w formie
Właśnie wczoraj doczytałem nieco więcej na temat różnych ofert leasingowych i dokładniej zorientowałem się w różnicy między leasingiem "klasycznym" a leasingiem z wysokim wykupem, ale wciąż dzięki za odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dla Mirków zielonych w temacie chcących się zorientować, o co w ogóle chodzi w różnych opcjach leasingowych oraz jakie są ich wady i zalety, mocno polecam tę sekcję strony fmleasing.pl:
https://www.fmleasing.pl/poradnik-leasingowy