Wpis z mikrobloga

Eh ale ze mnie #!$%@?. Mam 26 lat, juz praktycznie pol zycia z depresja, jestem kompletnie nieporadny zyciowo, nigdy nie wynajmowalem pokoju i niedlugo czeka mnie po raz pierwszy wyprowadzka. Bardzo sie tego boje. Boje sie mieszkania z obcymi ludzmi. Boje sie, ze nie bede potrafil sie dogadac ze wspollokatorami, albo ze beda ze mnie szydzic, bo jestem z lekka aspoleczny. Boje sie, ze mam jakies dziwne nawyki wyniesione z domu, ktorych nie jestem swiadomy i bede przez to wysmiewany, albo krytykowany. Albo w druga strone, ze bede mieszkal z jakimis halasliwymi ludzmi, z ktorymi nie bedzie dalo sie dojsc do porozumienia. Mam setki czarnych scenariuszy.
Mam ogromne opory zeby sie wyprowadzic i nie wiem jak je zwalczyc.

#depresja #przegryw #wyprowadzka #zalesie ##!$%@? #aspolecznosc #samotnosc
C.....r - Eh ale ze mnie #!$%@?. Mam 26 lat, juz praktycznie pol zycia z depresja, je...

źródło: comment_1599853461iDztpFnedOHSRM53sdjIwH.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
@ChelseaDagger: Będziesz miał własny pokój? Zmywaj po sobie, czyść kibel po sraniu, sprzątaj łoniaki swe zprysznica i nie ch reszta #!$%@?. I #!$%@? gnojostwo jak nadmiernie nadużyją Twojej cierpiliwosci w kwestii zmywania naczyń, sprzątania itp. Masz w zlewie stertę naczyc? Nie Twoje to ich nie zmywasz, tylko swoje. I #!$%@?. Takie tam przykłady. Mam nadzieję, że będzie OK.
  • Odpowiedz
@ChelseaDagger: powodzenia, może być ciężko, ale jest to dobry krok ku poprawy jakości życia. Niestety trzeba się czasem trochę wpuścić na głęboką wodę. Pamiętaj, żeby być sobą i nie robić nic na pokaz a zarazem spróbuj zrozumieć innych. Każdy z nas jest różny, jedni bardziej drudzy mniej gadatliwi / rozrywkowi. Ktoś nie może Ci narzucać, żebyś był bardziej imprezowy, ale Ty nie możesz narzucać komuś, żeby mniej imprezował.
  • Odpowiedz