Wpis z mikrobloga

Mireczki, po chyba 10 latach zepsula mi sie skanero-drukarka Brother. Rodzina byla zadowolona, sprzet nie psul sie dosc dlugie lata (HP padaly zazwyczaj po max 3 latach), tusz byl chyba tani. Co polecacie dzisiaj? Czy nadal Brother jest tak dobra w porownaniu do pozostalych popularnych marek? Przeznaczenie: skanowanie 3 razy w miesiacu, drukowanie 15 razy w miesiacu zazwyczaj B&W, latwe w obsludze, cena nie ma znaczenia, ma dzialac i nie w------c matki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#drukarki #drukarka #drukowanie #komputery
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@drtusz: podpinam się pod główny temat, bo niemal identyczna sytuacja jak w opisie i przyzwyczajenie do Brothera.. jeśli chodzi o wspomniany model, nie ma problemu z zamiennikami? I jeśli chodzi o wymagania systemowe, w większości opisów max Win8, ale na 10 pójdzie?
Rzadko sprzęty wymieniam i się nie znam (,)
  • Odpowiedz
@bl17: Na 10 pójdzie bez problemu. A co do zamienników, to Brother jest bardzo tolerancyjny. Moje śmigają bez problemu. Jedyny minus Brothera jest taki, że raz na jakiś czas trzeba wymienić w nim też bęben. Ale jest to baaaaardzo rzadko, przy domowym drukowaniu możesz tego nawet nie doświadczyć no i zamienniki bębnów też mam. Polecam z ręką na sercu!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@drtusz: staruśki dcp145c padł po 12 latach, ale dostał tuszem w środek, bo ktoś inteligentnie podniósł nie tak jak trzeba.. Ale fakt, głównie bezawaryjny tyle czasu :)
  • Odpowiedz