Wpis z mikrobloga

Poszukuję pomocy. Jakiś pajac wciskając mi ulotkę między drzwi, w samochodzie, rozerwał mi uszczelkę. Po zadzwonieniu i zapytaniu czy jest zainteresowany również wymianą uszczelek zaczął mnie wyzywać i po chwili się rozłączył. Jakieś porady?

#kiciochpyta #pytanie #afera i może #olx #januszebiznesu
wiecznylowcaumyslow - Poszukuję pomocy. Jakiś pajac wciskając mi ulotkę między drzwi,...

źródło: comment_1599727642eF1bEUp3vy1xTW4AsE3dsE.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wiecznylowcaumyslow
@Bogdan23 ja bym jednak zaryzykował z tym telewizorem, będą mu wydzwaniać patusy 500+, może się człowiek w-----c ciągle odbierając takie telefony tym bardziej że nie może ich nie odbierać bo przecież skupuje auta i to może być kolejna potencjalna okazja życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: @ZajebbcieTrudnyNick sam bym się nie spodziewał, że można ulotką rozwalić. Otworzyłem drzwi od samochodu myśląc, że wypadnie, a wyglądało jak na zdjęciu (odtwarzane). Niezależnie od tego czy uszczelka stara, czy nie, została uszkodzona przez kogoś. Nie będzie mi pajac w samochód wciskać śmieci, albo chociaż za wycieraczkę niech włoży
wiecznylowcaumyslow - @StaryWedrowiec: @ZajebbcieTrudnyNick sam bym się nie spodziewa...

źródło: comment_1599756594bEWA2kOKg4XUjFdUzq5FuE.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wiecznylowcaumyslow: Ta uszczelka nie jest gumowa, to jakiś rodzaj pianki, materiał jest napowietrzony i przez to słabszy. Fakt, że widać ząb czasu nie ma znaczenia, ktoś to nieumyślnie zniszczył.

Ja bym zadzwonił i umówił się na sprzedaż auta. Skoro handluje autami, to siedzi w temacie i zapewne zalatwi drugą taką uszczelkę. Co to za fura? Popularna?
  • Odpowiedz