Wpis z mikrobloga

Itsokeytohateyou: I tak bez powodu? U nas z kolei teściowa jakby mogła to wszystko chciałaby kontrolować, mówić co mamy robić, kupować co ona nam pozwoli i w jej gust do naszego domu (to samo tyczy się ubrań dla dziecka, zabawek). Ciągle porównuje naszego syna do innego wnuka (tamten lepszy, nasz gorszy), porady wychowawcze z d00py, kupowanie dziecku słodyczy mimo naszego sprzeciwu. Odwiedziny o różnych porach bez zapowiedzi.
To doprowadziło do głębokiej
  • Odpowiedz
Artek: > Tu prawdopodobnie nawet nie chodzi o nich, to kolejna metoda żeby mi zrobić na złość, takie są kobiety niestety.

Nie, taka jest twoja kobieta.

i co mam niby zrobić? To nie taka prosta sprawa, w polsce niestety często mężczyzna ma niewiele do powiedzenia. Małżeństwo to w zasadzie niewolnictwo.
  • Odpowiedz
OP: @hiszpank, czemu bait, skąd w ogóle taki pomysł? To też jest smutne że większość jest tak zbluepillowana że jakiekolwiek słowa prawdy jak to naprawdę wygląda w małżeństwie kończą się pytaniami ze strony białorycerzy czy to nie bait. Jeśli trochę poczytać w internecie co ludzie przechodzą to moje małżeństwo może się wydać niemalże udane.
Nagrywanie to nie jest prosta sprawa, bo niby jak nagrywać przez cały czas, a kiedy
  • Odpowiedz