Aktywne Wpisy

SmugglerFan +131
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
źródło: 55afe05347c6f_o_original
Pobierz
thorgoth +115
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
źródło: 1000007779
Pobierz

Wojewódzki Zarząd Pieców Krematorycznych
Lublin, Nieboszczyków 70
Wezwanie
W związku że Obywatel Krzysztof Kononowicz osiągną już odpowiedni wiek i wypił wystarczającą ilość alkoholu przypadającą na notorycznego pijaka, zgodnie z polską normą wskutek stał się zbyteczny, a po części uciążliwy dla otoczenia, w myśl ustawy 147/ przez Prezesa Rady Ministrów zamieszczonej w Dzienniku Ustaw nr. 2780. Obywatel winien zgłosić się osobiście w tutejszym krematorium w ciągu 7 dni od daty niniejszego wezwania, przy piecu nr. 4 celem poddania się sproszkowaniu. Spożycie alkoholu i innych substancji wybuchowych przed spaleniem surowo wzbronione. Zabrania się hałasowania i wydawania nieprzyjemnych odgłosów, aż do całkowitego zakończenia obróbki termicznej. Obywatel powinien zabrać ze sobą dowód osobisty, wiązkę suchego chrustu, k--s lub inny materiał palny w ilości 0,5 kg na 1 kilogram masy ciała, pojemnik na popiół, pudełko po landrynkach, 5000 koszty manipulacyjne. Przed przybyciem należy umyć nogi, zostawić w domu protezę zębową, pożegnać się z kolegami pijakami. Możliwość odwołania się od wezwania nie istnieje, sprawę należy traktować poważnie, iż pełną świadomością konsekwencji którą zostaną zastosowane wobec obywatela w przypadku spóźnienia lub zignorowania wyżej wymienionego wezwania.
Dyrektor Krematoriów i Fabryk Nawozów Sztucznych
Alojzy Popiołek
Lublin 23.06.2017
#patostreamy
#kononowicz