Aktywne Wpisy
Jeśli nie wiesz o co chodzi znaczy że miałeś zajebiste dzieciństwo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#wykop30plus #kiedystobylo
#wykop30plus #kiedystobylo
Clermont +60
Przyznam, że przechodzi mnie lekki dreszcz niepokoju, kiedy przeglądam X albo wojenne tagi na wykopie i widzę, jak ludzie (w tym tacy nieustannie czymś się oburzający i chcący uchodzić za czystych jak łza prawilniaków) reagują z ekscytacją – jak jacyś najgorsi zwyrole – na filmiki, na których ktoś ginie na froncie. Jakoś bardzo przewrażliwiony moralnie chyba nie jestem, ale śmierć wydaje mi się należeć do sfery sacrum i niezależnie od tego, jak
Po prostu mi się podoba, i chcę żeby też nie zawodził poza asfaltem. Z prędkością po ścieżce też jest ok, no i mogę wyprzedzać po trawie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ Myślałem nad kolażówką, ale #!$%@? by strzelił moje i tak słabe plecy. Zresztą, jestem za masywny na niego
#rower #rowery #mtb
@laress: No jak przed krawężnikiem podrzuci przód i wtedy mu się widelec z amorkiem wyprostuje to ryzyko 100%. xD
@laress: taa, moj znajomy tez tak mowil i nastepnego dnia na zakrecie glebe na piachu wyrwal ze az piwo stłukł ktore wiozl w tym metalowym czyms na bidon xD akurat jechalem za nim
ale w sumei to niewazne, bo kazdy rower daje frajde tylko na niektorych ta frajda jest wieskza i przez to sie wiecej
@KwasneJablko: musiał mieć dużego pecha :( ważne że jemu się nic nie stało
PS. Weź tego szperacza niżej ustaw i nie świeć innym po oczach. Albo zamontuj odcięcię w nim.
@krabozwierz: @czach: @4x80: @KwasneJablko: dla narzeczonej udało mi się znaleźć fajniaka używanego za 250 zł, mieszczuch z lat 80. Przerzutki Ventury i zmiana biegów wajchą w widelcu, ale rama w perfekcyjnym stanie, tylko trzeba było wyregulować hamulce i
a) gdy jeździsz w grupie, to trzeba mieć błotnik prawie do ziemi, żeby nie chlapać komuś w oczy
b) aby nie mieć błotnej i mokrej plamy na tyłku
c) aby woda spod przedniego koła nie zmoczyła nóżek.
¯_(ツ)_/¯
@krabozwierz Według mnie masz całkowitą rację.
kupiłeś sobie rower, to Twój wybór i kim my jesteśmy aby Cię oceniać??
W sumie ten pokój to lekka przechowalnia, stare biuro teścia z sypialnia dla gości więc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@laress: ale to zjeby będą w ten sposób oceniały. Wydaje się mi, że normalne podejście to jest:
Twoja kasa, Twój rower, Twój wybór.