Aktywne Wpisy
sztefen_muller +258
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Prawica kiedyś - stop ideologii heliocentrycznej! Trzeba zakazać jej propagowania!
(Darwin przekonuje, że człowiek pochodzi od małpy)
Prawica kiedyś - hehehe, no chyba ty xDDD
(Naukowcy przekonują o tym, że homoseksualizm nie jest dewiacją seksualną)
Prawica teraz - stop ideologii LGBT! Lewacka nauka, opłacana przez Sorosa!
Prawica niezmienna od wieków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #lgbt #bekazprawakow
diagram nolana sie klania
Człowiek nie pochodzi od małpy, bo wcześniej był jeszcze osobny gatunek, z którego wyewoluowały szympans (rzeczona małpa) , i człowiek. To są jakby dwie osobne gałęzie.
A ten gatunek to czym był? koniowatym? No nie - był naczelnym, czyli małpą
Chyba Darwinizm miał niezłą opinię na salonach wiktoriańskiej Angli? Czytałeś kiedyś jakąś książke o tym, czy jak zwykle chłopski rozum?
Nie znam się. Czytałem to gdzieś w necie. ¯\_(ツ)_/¯
@Smutnekrzeslo: No to chyba coś ci nie wyszło to czepialstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co prawda o ostatnim wspólnym przodku człowieka i szympansa powstały tylko hipotezy, ale można
Ba, na darwinizmie oparto całą koncepcję rasizmu i ideologię podboju kolonialnego.
@waro:
Konserwy nadal nie uznają ewolucji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zbyt świeża teoria (teoria nie hipoteza) dla nich.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Intellectually_superior: Owszem, jest sporo lewactwa negującego naukę, gdy godzi ona w świat "równości" (IQ między rasami, różnice psychologiczne między kobietą i mężczyzną itp.)
Ale cóż poradzić, prawica dalej daleko w tyle pod względem przyjmowania informacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora