Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mirki potrzebuje porady prawnej. #prawo
otoz #!$%@? rozwalilem 3 lusterka i mnie zlapali, teraz mam sprawe w sadzie. szkody na ~10k bo #leasing. czy moge sie jakos dogadac z tymi ludzmi?
prokurator mowi ze dostane za to odrobki 8msc po 20h.
Problem polega na tym ze nie stac mnie na zaplate tego, czy da sie dogadac z tymi ludzmi zeby zaplacic mniej za te lusterka? to az tyle
mirki potrzebuje porady prawnej. #prawo
otoz #!$%@? rozwalilem 3 lusterka i mnie zlapali, teraz mam sprawe w sadzie. szkody na ~10k bo #leasing. czy moge sie jakos dogadac z tymi ludzmi?
prokurator mowi ze dostane za to odrobki 8msc po 20h.
Problem polega na tym ze nie stac mnie na zaplate tego, czy da sie dogadac z tymi ludzmi zeby zaplacic mniej za te lusterka? to az tyle
LicentAbsolweum +370
Zlałem się trochę przez tego koronawirusa i odcięcie od siłowni i pora się ściąć, problem w tym że robię na dwa etaty i nie wyrabiam się czasowo z gotowaniem pod wieczór.
Ktoś coś?
#rottredukcja #mirkokoksy
#silownia #dieta #pytanie
@DingoSra: niestety tylko sety mają(╯︵╰,)
Aha i nie zalałeś się przez koronawirusa, tylko przez #!$%@? ponad stan. Zawsze mnie #!$%@? to #!$%@?, niektórzy w trakcie lockdownu potrafili nawet formę poprawić.
A samemu to ja sobie robię 1x suchy omlet 1x kasza z wpc owocami, 2x indyk makaron, 1x indyk makaron warzywa, oliwa, orzechy. 2-2,5h włącznie z myciem itp. idź po to jeszcze do sklepu. Także opcja gdybym mógł sobie pozwolić stówkę dziennie wydać na żarcie plus
Mycie pojemników, porcjowanie, póki mam te 80g ww na posiłek to workami łatwo sypac, ale jak idzie 100 już trzeba #!$%@? dzielić, potem krojenie warzyw, pakowanie. Mycie blatu, noży, desek itd. Ni #!$%@? ponad godzinę lekkim #!$%@? schodzi.
Ja wiem o co Ci chodzi, ale zważ na to że nawet producent jak podaje makro może
Ile się sobie kasze z kura i mrożonka, kasze z wpi, czy ziemniaki z kurą, nawet jak robiłem wszystko na raz plus do tego
Jedynie zawsze mogłoby objętościowo być więcej (