Aktywne Wpisy
heksengerg +777
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
Miguelos +57
W takie miejsca chodźcie a nie tam gdzie 6 krewetek kosztuje 60 zł. Nie mam nic do krewetek, lubię je ale ceny w polskich "wykwintnych" restauracjach (a w szczególności napojów) to śmiech na sali. Poniżej na zdjęciu bar mleczny, schabowy z ziemniakami i surówkami + kompot 22,50 zł.
#jedzenie #gotujzwykopem #gastronomia #restauracje #polska
#jedzenie #gotujzwykopem #gastronomia #restauracje #polska
Ale k---a, wybija 10, mlody marudzi bo chce spac. Ta robi afere, ze teraz go musi bujac, on lamentuje i ze po h-j go budzilem rano, ze teraz znow caly d----------y a ona go musi usypiac. No to mowie, ubieramy go i lece z nim na spacer, i po klopocie zaraz zasnie.
NIE. NIE I H-J. ONA GO BEDZIE BUJAC I USYPIAC. ALE CALY DZIEN Z-----Y, MOJA WINA BLA BLA. Ale na spacer nie, bo k---a nie. Dopiero jak sie ostro w-------m i powiedzialem jej ze o--------a teatrzyk na sile, to poskutkowaly.
Drogie rozowe, dwa pytania.
1 - po co robicie na sile dramy, w ktorych oczyeiscie jestescie najbardziej poszkodowane, a kazde rozwiazanie problemu jest odrzucane BO TAK I H-J i ja biedna teraz bede sie musiala strasznie przez Ciebie meczyc bla bla bla... lepiej wam wtedy czy ocb?
2 - czy was zawsze trzeba porzadnie z----c i sie w-----c, zeby w tych waszych lebkach na miejsce wrocilo to, co sie k---a regularnie odkleja i powoduje zanik logicznego myslenia w polaczeniu z niezrozumialom dla mnie zawzietoscia i obraza majestatu?
#logikarozowychpaskow #zwiazki
@Boban1992: I pawidłowo. A ty myślałeś że wszystko załatwisz spokojną rozmową i logicznymi argumentami? xD Ty sie typie wczoraj urodziłeś?
Widać lubic dramy, nigdy wcześniej nie robiła afer?
Ty serio z nią pogadaj, dla mnie takie awantury to głupota
Inna rzecz, że Wasz związek jest ciężki.
Nie widujecie się dwa tygodnie, ona siedzi sama.
Z tego co słyszałam, to nie jest dobry system i takie pary często się kłócą w okresach "wspólnych", bo każdy przyzwyczaja się do życia w pojedynkę i pitem są ścięcia.
Tak się